Ugye divat idén nyári a maxi ruha? Erről a ruháról mit gondoltok?
Kismama vagyok, gondoltam veszek egy ilyet, mert eléggé tetszett, csak az a bajom, hogy a hasam miatt eléggé kiáll és olyan vagyok benne, mint egy hordó. Van valami tippetek, hogyan lehetne csinosabbá tenni, hogy ne érezzem magam hülyén benne?
30hkm
Köszi szépen :D
Nem is a mellrészénél van a gondom, hanem ahogy a hasam kiáll, a ruha is megy vele és utána egyenesen zuhan lefelé. Remélem nem fogalmaztam érthetetlenül. Arra gondoltam, hogy talán a derékrészhez lehetne tenni valami övet, amit kötni kell és nem csatos, csak nincs olyanom és nem akarok feleslegesen olyat venni, ha mégsem lenne jó.
szerintem egyáltalán nem néznél ki hordónak egyik barátnőm is terhes 32 hetes és rajta gyönyörűen áll
itt egy kép igaz nem róla de hátha ad egy kis erőt : [link]
tegyél fel egy képet (satírozd ki a fejed ha nem akarod azt is megosztani):))))
Raktam fel képet, most csináltam, nem valami jó minőségű, bocsi :)
Azért látszik rajtam, hogy nem 50kg vagyok (rengeteg feljött terhesség alatt), és olyan furán áll rajtam a ruha. Még a címkét sem szedtem le róla, csak betettem a szekrénybe, mert hatalmasnak érzem magam benne. Rajtam nem igazán áll úgy, mint a modellen :P
Valami tipp esetleg?
Szerintem nagyon szép kismama vagy. Viszont ha teszel egy övet a melled alá, vagy egy fekete szalagot, akkor az még jobban ki fogja emelni a pocidat, de egyben meg is töri a ruhát. Szerintem egy próbát megér, de így is csinos vagy. :)
[link] nem tudom, megnyitja-e a linket, de nézd meg, hogy az ő pocija is milyen szép ebben a ruhában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!