Mikor jött divatba a csőnadrág?
Figyelt kérdés
És várhatóan hány év múlva fog kimenni a divatból?2012. márc. 26. 14:47
1/7 anonim válasza:
2011/2012 és örülök neki mert mindig rühelltem ha a cipőmre ráhajlott a nadrágom szára:)
Bár szerintem férfiakon undorító :)
L/20
2/7 anonim válasza:
Dehogy! Már vagy 6 éve hódít, legalábbis én kb. azóta hordok csőnacit. Remélem sose megy ki a divatból! :)
3/7 anonim válasza:
sztem 5 éve,legalábbis mifelénk. :D
4/7 anonim válasza:
2006 táján már érezhető volt, hogy bejön, de 2007-ben szaporodtak el nagyon. Emlékszem, akkor kezdtem a középsulit, és még egy csomó trapéznacim volt:)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2012. márc. 26. 19:38
7/7 anonim válasza:
2005 táján már kezdett szűkülni a nadrágfazon. Emlékszem, hogy mikor gimis voltam, akkor csak bővülő szárú fazonokat lehetett kapni, mindenki olyat hordott. Úgy 2007 körül kezdett bejönni ez a totál egyenes, "slim" fazon, az tuti. Ki tudja, mikor fog kimenni a divatból, amikor én voltam tini, akkor se hittük volna álmunkban sem, hogy a csőszár lesz a divat, egyszerűen elképzelhetetlen volt.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!