Kinek áll jól a tornacipő?
Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok és kicsi :D.
157 cm vagyok, és vékony lábaim vannak. 16/L
Az lenne a kérdésem hogy nekem jól állna-e a tornacipő?
Milyen állna jól rövidszárú vagy a hosszabb szárú?
köszi a válaszokat:D
2012. márc. 25. 17:16
1/10 anonim válasza:
szerintem a tornacipő mindenkinek jól áll :)
az hogy hosszú vagy rövid szárú,azt meg attól tedd függővé hogy hova mész,illetve meleg van e vagy hideg.
2/10 A kérdező kommentje:
köszike a választ =]]
2012. márc. 25. 17:33
3/10 anonim válasza:
mindenkinek jól áll, akinek illik a stílusához. azért egyberuhához ne nagyon hordd, kevés olyan van, amihez passzol. én a magasabb szárút kedvelem, mert nem szeretem, ha kilóg a zoknim (:
4/10 A kérdező kommentje:
((: köszi :))
Csőnadrágot szoktam hordani :D ahhoz meg pont illik :D
Meg hát nagyon vékony vagyok :|
2012. márc. 25. 17:35
5/10 anonim válasza:
Vékony lábhoz jó. Vaskosabbhoz nem, de akkor téged ez nem érint.:)
Nekem magas szárú van, nagyon szeretem, meg sztem ritkább is mint a sima tornacipő. Én legalábbis jobban ki tudom használni ezt a fajtát.:)
7/10 anonim válasza:
A kínaiaknak, meg a hajléktalanoknak a Józsefvárosin jól áll ;)
8/10 anonim válasza:
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. márc. 26. 21:41
10/10 neon2 válasza:
Szerintem a te stílusodhoz illik. Egy farmernadrág,titokzokni és egy jó tornasimi nagyon jól tud állni egy vékony lánynak.Én ugyan 171 centi,42-es lábam és 75 kg-mos voltam 13 évesen,de ugyanez a stílus állítólag nagyon jól állt. Szerintem neked főleg jól állna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!