Lányok! Ti milyen cipőt hordtok tavasszal? Tornacipő, balettcipő?
Elsőnek:
ezek tök jók, jó lenne ha mindenki ilyet hordani, igényes, de én is tornacipőben vagyok, mivel ezekben sajna fáj a lában, nektek nem?
Caprice-nak van balerina cipője is, de nem hagyományos hanem emelt, gmuis talpú, nagyon jó ruganyos.
A bibi ott van, hogy 16 ezertől kezdődnek az árak. Viszont tényleg nagyon ruganyos bennük menni.
A Caprice slogenje Walking on Air vagyis Járni a levegőn. Valami spéci betétet tesznek bele és ettől lesz olyan kényelmes a cipő.
Szerintem érdemes szétnézni náluk, ha összeszeded a pénzt.
"A tornacipő elég csóró hatást kelt. "
hol élsz te?:S
nem kötözködésképpen, de nézz már körül egy kicsit. kb a mamám hord ilyen cipőket, amiket belinkeltél.
Amúgy én tornacipőt is hordok, de ha csinosabban öltözöm fel, akkor meg topánkát húzok ;)
Balett cipőt sose vennék fel, nem az én stílusom, a torna cipőt már inkább, de én ezekért a cipőkért vagyok oda:
Én egy ilyen cipőt vettem most, jó farmerhez, szoknyához, blézerhez, sok színnel passzol, imádom:))
Magassarkú.
Tornacipő ki van zárva, mert nőies a stíéusom, a baleria meg nem nekem való, akármilyet vettem eddig, az összesből kijárt a lábam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!