Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyenek tényleg nem kamuk?...

Az ilyenek tényleg nem kamuk? Miért ilyen olcsó?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 10. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem kamu!
2012. márc. 10. 17:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Kamu,még csak normális képek sincsenek csak netről leszedettek
2012. márc. 10. 20:16
 3/8 anonim válasza:
nem kamu! barátnőm is rendelt és normálisan kiszállították neki :)
2012. márc. 10. 20:55
 4/8 anonim válasza:
Ja és azért ilyen olcsó mert külföldről hozzák be
2012. márc. 10. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kamu. Én is rendeltem, és tökéletes. De én is inkább azt tanácsolnám, hogy olyantól rendelj, akinek saját készítésű képei is vannak fent.

20/L

2012. márc. 10. 22:11
 6/8 anonim ***** válasza:
mi is rendeltünk páromnak hát figyelj alapból nem jó minőség mert converse..volt boltba vásárolt is meg amit ilyentől rendeltünk mindegyik pár hónap után úgy nézett ki mint egy rongy de komolyan..Én nem vennék converse de amúgy ha megnézed az eladó profi úgyhogy biztos hogy nem kamu csak kínából lehet ilyen olcsón szerezni de attól még eredeti márka.. De tényleg készülj fel 1-2 hónap mire megjön
2012. márc. 10. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kamu.Azért ilyen olcsó,mert még nincs rajta bolti haszon,stb.Én is rendeltem :)
2012. márc. 11. 10:16
 8/8 anonim válasza:

persze hogy kamuk...aki megkapja és nemismeri fel élőben a kamut.. :DD amugymeg hogy nincsrajta bolti haszon... minden második vaterás eladó közvetlen kapcsolatban áll a converse céggel? :DD ugyanmár..

igen ezek sajnos kamuk,és sajnos nagyonsok ember beveszi

2012. ápr. 8. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!