Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki mondhatja meg, hogy milyen...

Ki mondhatja meg, hogy milyen ruha (stílus, színek stb. ) és haj állna jól nekem? (aki ért is hozzá)

Figyelt kérdés
Szeretném felfrissíteni a ruhatáramat és a hajamon is változtatnék.. aztán meg pár igazán jó fotót szeretnék. Kihez forduljak, mit tegyek? 17/F
2009. jún. 13. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Aki igazán ért hozzá az a stylist
2009. jún. 13. 22:45
 2/4 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem régen rossz, ha vadidegen ember mondja meg, hogy hogy kell kinézned.

Tudod te azt, ha van egyéniséged.

Ha meg nincs....

2009. jún. 13. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Úgy hívják személyi stylist (tehát nem magazinoknak dolgozik, hanem magánembereknek.)

pl.: [link]

2009. jún. 17. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem is stylist segítségét kérd. Vagyis úy hívják stílustanácsadás/személyis styling. Szerintem üsd be ezt így a google-be, és nézd meg a találatokat.

Van néhány ilyen már itthon is, de nézd meg jól melyik oldal tetszik, az általában sokat elmond magáról a szolgáltatásról is.

Vannak tanfolyamok, ahol elmondják, milyen színek állnak jól, milyen alkat vagy, de ez általában nagyon általános, és sokszor nem tudod hasznosítani amikro reggel a gardrób előtt állsz.

Van olyan stylist, aki csak veeld foglalkozik, nem csoportos tanfolyamot tart, meg olyan is, aki elmegy veeld vásárolni-bár ez ritkább, de találsz ilyet is. Szerintem ez a leghasznosabb. És a jó stylistok jó fotósokat is ismernek, meg teljes stábtagokat, meg is szervezik neked a fotózást.

2009. jún. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!