Ki mondhatja meg, hogy milyen ruha (stílus, színek stb. ) és haj állna jól nekem? (aki ért is hozzá)
Szerintem régen rossz, ha vadidegen ember mondja meg, hogy hogy kell kinézned.
Tudod te azt, ha van egyéniséged.
Ha meg nincs....
Úgy hívják személyi stylist (tehát nem magazinoknak dolgozik, hanem magánembereknek.)
pl.: [link]
Szerintem is stylist segítségét kérd. Vagyis úy hívják stílustanácsadás/személyis styling. Szerintem üsd be ezt így a google-be, és nézd meg a találatokat.
Van néhány ilyen már itthon is, de nézd meg jól melyik oldal tetszik, az általában sokat elmond magáról a szolgáltatásról is.
Vannak tanfolyamok, ahol elmondják, milyen színek állnak jól, milyen alkat vagy, de ez általában nagyon általános, és sokszor nem tudod hasznosítani amikro reggel a gardrób előtt állsz.
Van olyan stylist, aki csak veeld foglalkozik, nem csoportos tanfolyamot tart, meg olyan is, aki elmegy veeld vásárolni-bár ez ritkább, de találsz ilyet is. Szerintem ez a leghasznosabb. És a jó stylistok jó fotósokat is ismernek, meg teljes stábtagokat, meg is szervezik neked a fotózást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!