Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jól tettem, hogy...

Szerintetek jól tettem, hogy nem engedtem, hogy velem jöjjön?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömtől nemrég kaptunk 4db ingyen jegyet egy színházi előadásra, Budapest egyik nagy színházába. Miután a barátnőm, akivel eredetileg mentünk volna visszamondta, elhívtam a barátomat, viszont ő mindenáron farmerban és tornacipőben akart volna jönni. Én erre azt mondtam, hogy így nem jöhet, mert nem illik, vagy vegyen fel kicsit elengánsabb ruhát (egyébként mondtam neki, hogy a fekete farmer, plusz egy bármilyen fekete egyszínű cipő már oké lenne), vagy ne jöjjön velem. Ő azt mondta, hogy semmi értelme kiöltözni ahhoz, hogy a sötétben üljünk, ezért inkább nem jön. Szerintetek ilyen helyzetben mit kellene tennem? Engem úgy neveltek, hogy illik színházba rendesen felöltözni, és szégyelltem volna magam vele, ha így jön...

2012. márc. 23. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazad volt. Legalább most már tudja, hogy neked is vannak igényeid, pl. hogy a pasid normálisan öltözzön fel egy ilyen alkalomra.
2012. márc. 23. 17:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Részben igazad volt, részben nem. Ha gyakran járnál színházba, akkor tudnád, hogy rengetegen mennek farmerbe... Fel kell hozzá venni egy inget, valami normálisabb cipő és kész.
2012. márc. 23. 18:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez nem semmi! És én még csodálkozom, hogy a mai emberek nem tudnak normálisan felöltözni hétköznapokon, amikor ezek szerint még alkalomra se!?
2012. márc. 23. 19:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is jól tetted. Én is egyszer egy exemmel mentem színházba, nem szóltam neki hogy normálisan nézzen ki, gondoltam ez ez alap. Erre oda állít farmerban, rikítő zöld tornacipőben és élénk lila bohócmintás pólóban. Hogy lehet valakinek ennyi esze?
2012. márc. 24. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!