Mit csináljak a bőrömmel hogy rendbe jöjjön?
Szerintem felesleges a gyógyszer. Először is az étrendet kell átnézni. Csökkenteni v teljesen el kellene hagyni a csokoládét, az olajos magvakat (pl.rica, tökmag, mogyoró, stb), csipszek, (esetenként tejtermékek).Sok folyadékot inni, vizet! és gyümölcsöket, zöldségeket fogyasztani.
Leírom, h nekem melyik napi bőrápoló rendszer vált be, erre a problémára.
ARTISTRY™ essentials Kiegyensúlyozó rendszer
ARTISTRY™ essentials Pattanás elleni arcápoló
ARTISTRY™ essentials Pórustisztító maszk
Valószínűleg korral jár. Szalicilsavas termékeket használj rá, mivel az csak ott hámlaszt és szárít, ahol zsíros a bőröd, mivel zsírban szívódik fel. Gyógyszertárban párszáz forintért lehet kapni szalicilsavas oldatot, amit ott helyben készítenek, azt használd tonikként.
Nekem még a sudocrem szokott segíteni, ami ugyan zsíros állagúnak tűnik, de valójában szintén szárít, antibakteriális és gyulladáscsökkentő, a pattanásokat egyik napról a másikra lehúzza, viszont a mitesszereken nem segít sokat.
Ezen kívül még van egy himalaya herbals arcpakolás, a neem maszk, amit a dm-ben lehet kapni és nekem csodákat tesz a bőrömmel, bár sokan nem szeretik. Heti 2-szer használom úgy, hogy hagyom teljesen rászáradni az arcomra, és ahhol a miteszereim vannak ott a rászáradt maszkon látszanak a kis zsírfoltok, ahogy mindent kihúz az ember bőréből. Kicsit nehéz utána lemosni, de nekem szép lesz tőle a bőröm nagyon, és nem jönnek ki újabb pattanások, mivel teljesen kitisztítja a bőröm.
De igazából mindenki másra esküszik, nekem ezek váltak be, plusz kiderült, hogy elsősorban attól volt nagyon csúnya a bőröm, hogy laktózérzékeny vagyok és nem szabadott volna tejes dlgokat ennem. Mióta nem ezsem azóta mondjuk pattanásaim csak néha-néha vannak, de a bőröm továbbra is zsíros, miteszeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!