Milyen cipőm legyen tavaszra, hogy jól nézzen ki és bele lehessen rakni a lúdtalpbetétet? 14/L (többi lent)
Lúdtalpbetétet kell hordanom.
Nagyon nehéz olyan cipőt vennem, ami jól is néz ki, és az ortopéd orvos feltételeinek is megfelel(a sarkánál keményített, zárt, széles, a belmagassága nagy(széles kell, hogy legyen a betét miatt, és a belmagasság azért kell, mert a betét majdnem 1 cm magas és ha belül nem elég magas a cipő, akkor a lábfejem teteje szorul a cipőben). Ilyen feltételeknek megfelelő jó cipőt tudnátok LINK-elni? mostantól augusztusig legyen jó hordani, ne legyen se nagyon vastag, se nagyon vékony, és Converse-ből is kevés féle lehet, mert azoknak kicsi a belmagassága, és némelyik irtózatosan vékony. ja, és persze a balerina cipő is túl keskeny, amúgy farmert hordok minden nap és nem vagyok egy nádszál alkat.
Előre is köszi.
Ha valaki ismeri a drapp bokacsizmát, amin körbe szalagszerűség van és egy masni, akkor olyanom van most, és abba belement a lúdtalpbetét. A lábméretem kb 38
14/L
ediig ezt hordtam/ hordom:
Bokapántos balerinád van már? Nekem egyből ez ugrott be, mivel a pánt rögzíti a cipőt, ha a talpbetét miatt könnyen kicsúszna belőle a lábad.
+ Én úgy vettem észre, hogy a Deichmannban kapható Graceland cipőknek nagyobb lábfej része van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!