A nőket nem zavarja, hogy ha miniszoknyában vannak, bármikor alájuk nézhetnek?
Elég szánalmas egy gyerek vag te hallod...
Nem alánézni kell a nőnek, hanem elérni, hogy saját maga mutassa meg a ... khm... adottságait.
addig körözöl, míg be nem látsz.
gratulálok. hány éves vagy? 12?
14 xD
A szexhez még éretlennek tartom magamat, de attól még eléggé ebvagyok indulva sokszor... A kérdés meg nem kimondottan a téli és a hideg időkre szól.
Kedves első! ha egy lány nem olyan adottságokkal rendelkezik,akkor süljön bele a hosszú ruhába? Barom!:D Ha nem tetszik nem nézel oda. :D
(nem,nem vagyok duci/túlsúlyos. ma is miniszoknya volt rajtam, ahogy elnéztem sokaknak bejött :) )
Én vagyok az első. 178 centimhez 115 kiló társul, és bár kockahasam van, ez nem látszik a rárakódott látványos védőrétegről.
Nekem soha nem jutna eszembe izompólóban menni bárhová.
Lányoknál sem csak 170 centi fölött és 50 kiló alatt tartom szerencsés választásnak a rövid szoknyát. Vannak, akiken szerencsésebben rendeződnek el a kilók, ne adj isten sportol is valamit, tehát kellemes alakja, akár hangsúlyozandó lába is lehet. Ilyenkor miért lenne baj a mini?
De sajnos sok lány és sok nő nem az adottságainak megfelelően öltözik. Nem nekem kellene stylistot játszani, az anyjuk kellett volna ezeket megtanítani. Ha jó mellem van, de sonkás a lábam, akkor hosszabb szoknya, mélyebb dekoltázs, nem fordítva. Ha hosszú a lábam, de nincs mellem, nem gombolok köldökig, és nem veszek fel harsány nyakláncot, látványos szemüveget. Ha kifittyen egy kis úszógumi, nem veszek csípőnadrágot rövid felsővel akkor sem, ha a 10 kilóval könnyebb barátnőmön ez csodásan áll.
Hogy akkor mit vegyen fel egy lábban, fenékben erősebb lány a nagy melegben? Valami bővebb fazonú, térd fölé érő szoknyát. Nem minit, meg szuperminit, mert azzal nevetségessé teszi magát, ráadásul messziről süt róla, hogy nincs rendben az énképe, és öltözni sem tanította meg senki. Nem hinném, hogy az lenne a cél, hogy ezt a képet sugározza magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!