Igen, gáz, mert télen se mész szandálban. Amúgy vegyél hozzá kiscipőt vagy vmi jó papucsot/szandált.
2009. jún. 13. 13:12
2/13 anonim válasza:
Abban menjél, amiben kedved van. Az nem gáz, de hogy idegenektől kérdezed, hogy miben menjél diszkóba, az gáz, szerintem. Bocsi.
2009. jún. 13. 13:17
3/13 A kérdező kommentje:
csak a véleményüket kérdeztem. :/ de bocs, a tiedet nem. :)
2009. jún. 13. 13:18
4/13 anonim válasza:
Sztem nagyon gáz, bár mindenki azt vesz fel amit akar, de ez akkor is merénylet a jóízlés ellen.
én tegnap éppenséggel egy roma nőtársaságon láttam csizmát, amikor a dokinál várakoztam.
2009. jún. 13. 13:21
5/13 anonim válasza:
Nem gáz, abban mész amiben akarsz. Bár valahogy elképzelve az összkép nekem elég furcsa. Talán ha egy szoknyát is vennél fel jobb lenne.
2009. jún. 13. 13:23
6/13 anonim válasza:
Farsang lesz a diszkóban? Nyáron?
2009. jún. 13. 13:56
7/13 anonim válasza:
Mivel a véleményemet kérdezted elmondom:
Nagyon gáz mehetsz abba,de gáz ennyi erővel télen menj papucsba meg napszemüvegbe :D Kb. ugyan olyan.Azt csak Te tudod,hogy nem meleg más csak azt látja,hogy Te (barom) csizmába nyáron .(Bocsi a barom szóért,de biztos aki nem ismer gondolhat ilyet) Szóval szerintem inkább hanyagold ezt a csizma témát.
2009. jún. 13. 14:36
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mert ez diszkó. Általában csizmában mennek el ilyen helyekre. De le merem fogadni, hogy a többség csizmába megy el. Hidd el. Meg ha te nem érzed magad abban gáznak, akkor nyugodtan felveheted. :)
2009. jún. 13. 16:41
9/13 anonim válasza:
tegnap mellettem álltak a buszmegállóba ilyen partiface forma fiúk és pont arról dumáltak, h "milyen gáz volt a niki, hogy csizmát vett fel 40 fokba, de gáááz öccsééém"
2009. jún. 13. 18:49
10/13 anonim válasza:
Ez így elég gagyi már bocsi... A csizmát hanyagold, mert ez ilyenkor már az ízléstelenség felső foka!
Elhiszem, hogy a cicanaci, fenék kidobós felső+csizma nagyon szexi, de ha nem a sarokra készülsz, van 1 kis önkritikád, akkor szerintem válassz valami mást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!