Hol tudok cosplay ruházathoz REPLICA (azaz másolat) fegyvert, illetve kardot venni? (az értelmesen válaszolókat felpontozom)
Figyelt kérdés
Például Desert Eagle pisztoly másolat, ami a nem az a gagyi játék verzió, hanem megtévesztésig (vagy legalábbis 70%-ban) hasonlít az eredetire.2012. márc. 21. 21:23
1/2 anonim válasza:
Én láttam egy fantasy-szerepjáték boltot, ahol (gondolom én) ilyenekt is árulnak. Kolosy tér: 260-as busz batyiról vagy hévvel szépvölgyi út.
Van ott egy sorépület, mindenféle kisebb üzlettel, és az egyik az az.
Amúgy az ilyeneket legtöbben maguk csinálják, vagy külföldről rendelik netről.
2/2 anonim válasza:
Szerintem az e-bay a legolcsóbb, aki Magyarországon árusítja, az is külföldről rendel. A kardok többségét el tudod készíteni rétegelt lemezből, ha van dekopírfűrészed, plusz egy kis polifóm vagy polisztirol megfaragva, lehet kapni nagyon klassz fém hatású festékeket. A Bleach és a Claymore kardjai nagyrészt házilag is kivitelezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!