Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Combosabb lányok is viselhetne...

Combosabb lányok is viselhetnek shortot? Illetve hülyén nézne ki azzal a streccses-csipkés aljú cicanadrággal?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony, se magas sajna. Hát, a halásznadrág még inkább rövidíti a lábam, minit meg nem mertem ugye venni, szóval marad a hosszú. Esetleg a térd fölött érőn gondolkoztam. Viszont ma próbáltam egy csinos shortot, jó is volt rám méretben, de attól tartok, kinevetnének, hogy azért van combom... tehát tudom, a szép vékony, hosszúlábú lányokon áll jól, de mit gondoltok, mi a helyzet az esetemmel kapcsolatban? Visszataszító nektek az ilyen? Kövér nem vagyok azért, de nem túl vékony a combom. A másik meg, hogy gondolkoztam, esetleg vennék alá egy olyan vékony cicanadrágot, ami divat most. Hátha az optikailag segítene. Illetve mivel divat hordani azt a nacit? Shorttal, miniszoknyával elmegy? Vagy az is csak a tökéletes alakúaknak van kitalálva, egy tunikához? Előre is köszi a válaszokat, de légyszi, csak normális válaszokat. Tökéletes alakúak: Akit zavar a kérdésem, attól elnézést kérek.
2009. jún. 13. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól érzed benne magad,akkor szerintem ne érdekeljen,hogy más mit gondol.Egyébként én meg úgy gondolom,hogy jól állna.De az a lényeg,hogy ha jól érzed benne magad,akkor nagyobb az önbizalmad,és jobb a kisugárzásod,aminek az eredménye az,hogy mindenkinek fogsz tetszeni és nem azt fogják nézni,mi van rajtad.
2009. jún. 13. 12:25
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Igazán jólesett. Nekem nagyon tetszik, csak tudod, benne van az emberben, hogy mit gondolnak mások, ha ránéznek... mert hát nem mindenkinek adatott manöken külső.
2009. jún. 13. 12:32
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van combon és mellette 3sortom:P és hordom,nagyon szeretem:) szoknyát is hordok néha,mert mért ne,azért mert nem vagyok topmodell alkat...

Szerintem hordd nyugodtan.a cicanaciról meg annyit,hogy ezt látni kéne a sorttal együtt,hogy jó-e,de hívd el a bnődet és ő majd segít...

2009. jún. 13. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

ne foglalkozz azzal,akinek nem tetszik,vagy biztos találsz benne is valami kifogásolhatót.(mert ugye mindenkiben van)És akkor nyugodtan mond meg azt te is neki,és rájön,hogy milyen rossz érzés.

2009. jún. 13. 12:37
 5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon édi vagy. Köszönöm. Lehet tényleg elhívom... Biztos csini vagy a shortban. Puszi
2009. jún. 13. 12:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Első: végülis tökéletesen igazad van! Lehet, mégis megveszem, ha meg beszólnak, hát nyugodtan... Nagyon kedves vagy egyébként. Puszillak és köszi még egyszer :$
2009. jún. 13. 12:39
 7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként megkérném a rosszindulatú embereket, hogy ne pontozzák már le azokat, akik voltak olyan kedvesek, hogy válaszoltak.
2009. jún. 13. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Szia! Képzeld! Én nem vagyok sovány, de azért nem is túl kövér. (téged is így képzellek el) Nem hosszú a lábam, bevallom, van combom. Inkább vagyok ilyen, mind O lábú, akinek 5 perc szünet van a lába között. Ne aggódj, te egészséges vagy, és biztos jól mutat majd a sort. Nekem is van :) És szeretem :)
2009. jún. 13. 12:53
 9/11 anonim válasza:
100%
ÉN sem vagyok magas, és van combom.Kövér nem vagyok,hasam lapos,csak fenekem combom,vádlim erős nagyon.De szerintem nyáron simán lehet hordani shortot ,miniszoknyát.
2009. jún. 13. 14:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
hát a leirtakból kb olyasmi alakod lehet,mint nekem,kedves kérdező. Én teljes nyugalommal felveszem a sortot vagy a miniszoknyát,ha úgy tarja kedvem,akinek meg nem tetszik,ne nézzen oda.Főleg nyáron nem fogok senki kedvéért megfőni hosszú naciban :) Ha neked tetszik és jól érzed magad benne,ne törődj vele,mások vajon mit gondolnak.
2009. jún. 13. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!