Combosabb lányok is viselhetnek shortot? Illetve hülyén nézne ki azzal a streccses-csipkés aljú cicanadrággal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony, se magas sajna. Hát, a halásznadrág még inkább rövidíti a lábam, minit meg nem mertem ugye venni, szóval marad a hosszú. Esetleg a térd fölött érőn gondolkoztam. Viszont ma próbáltam egy csinos shortot, jó is volt rám méretben, de attól tartok, kinevetnének, hogy azért van combom... tehát tudom, a szép vékony, hosszúlábú lányokon áll jól, de mit gondoltok, mi a helyzet az esetemmel kapcsolatban? Visszataszító nektek az ilyen? Kövér nem vagyok azért, de nem túl vékony a combom. A másik meg, hogy gondolkoztam, esetleg vennék alá egy olyan vékony cicanadrágot, ami divat most. Hátha az optikailag segítene. Illetve mivel divat hordani azt a nacit? Shorttal, miniszoknyával elmegy? Vagy az is csak a tökéletes alakúaknak van kitalálva, egy tunikához? Előre is köszi a válaszokat, de légyszi, csak normális válaszokat. Tökéletes alakúak: Akit zavar a kérdésem, attól elnézést kérek.2009. jún. 13. 12:20
1/11 anonim válasza:
Ha jól érzed benne magad,akkor szerintem ne érdekeljen,hogy más mit gondol.Egyébként én meg úgy gondolom,hogy jól állna.De az a lényeg,hogy ha jól érzed benne magad,akkor nagyobb az önbizalmad,és jobb a kisugárzásod,aminek az eredménye az,hogy mindenkinek fogsz tetszeni és nem azt fogják nézni,mi van rajtad.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod. Igazán jólesett. Nekem nagyon tetszik, csak tudod, benne van az emberben, hogy mit gondolnak mások, ha ránéznek... mert hát nem mindenkinek adatott manöken külső.
2009. jún. 13. 12:32
3/11 anonim válasza:
Nekem is van combon és mellette 3sortom:P és hordom,nagyon szeretem:) szoknyát is hordok néha,mert mért ne,azért mert nem vagyok topmodell alkat...
Szerintem hordd nyugodtan.a cicanaciról meg annyit,hogy ezt látni kéne a sorttal együtt,hogy jó-e,de hívd el a bnődet és ő majd segít...
4/11 anonim válasza:
első vagyok
ne foglalkozz azzal,akinek nem tetszik,vagy biztos találsz benne is valami kifogásolhatót.(mert ugye mindenkiben van)És akkor nyugodtan mond meg azt te is neki,és rájön,hogy milyen rossz érzés.
5/11 A kérdező kommentje:
Nagyon édi vagy. Köszönöm. Lehet tényleg elhívom... Biztos csini vagy a shortban. Puszi
2009. jún. 13. 12:37
6/11 A kérdező kommentje:
Első: végülis tökéletesen igazad van! Lehet, mégis megveszem, ha meg beszólnak, hát nyugodtan... Nagyon kedves vagy egyébként. Puszillak és köszi még egyszer :$
2009. jún. 13. 12:39
7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként megkérném a rosszindulatú embereket, hogy ne pontozzák már le azokat, akik voltak olyan kedvesek, hogy válaszoltak.
2009. jún. 13. 12:44
8/11 anonim válasza:
Szia! Képzeld! Én nem vagyok sovány, de azért nem is túl kövér. (téged is így képzellek el) Nem hosszú a lábam, bevallom, van combom. Inkább vagyok ilyen, mind O lábú, akinek 5 perc szünet van a lába között. Ne aggódj, te egészséges vagy, és biztos jól mutat majd a sort. Nekem is van :) És szeretem :)
9/11 anonim válasza:
ÉN sem vagyok magas, és van combom.Kövér nem vagyok,hasam lapos,csak fenekem combom,vádlim erős nagyon.De szerintem nyáron simán lehet hordani shortot ,miniszoknyát.
10/11 anonim válasza:
hát a leirtakból kb olyasmi alakod lehet,mint nekem,kedves kérdező. Én teljes nyugalommal felveszem a sortot vagy a miniszoknyát,ha úgy tarja kedvem,akinek meg nem tetszik,ne nézzen oda.Főleg nyáron nem fogok senki kedvéért megfőni hosszú naciban :) Ha neked tetszik és jól érzed magad benne,ne törődj vele,mások vajon mit gondolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!