Azok a nők is viselhetnek pánt nélküli melltartót, akik mellben erősebbek?
Figyelt kérdés
Inkább alkalmi, vagy utcai ruhákhoz is fel lehet venni?2011. jún. 13. 16:04
1/4 anonim válasza:
Azok a nők is viselhetnek de nem biztos hogy eléri vele a megfelelő célt.Ha nagy a melled akkor a pánt nélküli melltartó nem sokat fog tartani..(tudom kipróbáltam.) Ha már pánt nélküli melltartót akarsz hordani nagy mellekre akkor inkább olyan "láthatatlan" pánttal hord.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor ki sem próbálom.
2011. jún. 13. 16:44
3/4 anonim válasza:
de, csak jó minőségűt kell venni, fehérneműboltban, ahol van c-d kosaras is. nem 2 forint, de megéri.
Bár az igaz, h csak olyan ruha alá jó, ami tapad és szorít és akkor megtartja a melledet. Nekem ilyesmi egyberészes ruhák alá simán jó.
amúgy 85 C a méretem.
4/4 anonim válasza:
utcaihoz is jó, ha nem az a lenge fazon. Azért nem mindennapos használatra való, de nekem már nagyon sokszor nagyon jól jött. Szóval sztem megéri, csak ki kell fogni egy jobb darabot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!