Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bikini való ilyen mellre?

Milyen bikini való ilyen mellre?

Figyelt kérdés
Pici mellem van és nem is formás, olyan kis hegyes mint a kislányoknak akiknek épp nőni kezd... ilyen mellre milyen bikinit vegyek fel??:( van egy szivacsos amibe ha lehajolok picit is pont belátni... meg egy háromszög ami gáz mert kidudorodik alóla... ebbe 25 évesen úgy nézek ki mint egy 11 éves. van ötletetek? azon kívül hogy ne menjek strandra?
2009. jún. 12. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szivacsos. nézz be a calzedonia, women secret üzletekbe, itt lehet kapni szivacsosakat is, próbálj meg pont a méretednek megfelelőt venni! így biztos kényelmes lesz:) (egyébként nekem is pont ilyen a mellem mint neked, és a women secret-ben vettem magamnak bikinit.)
2009. jún. 12. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is pont ilyen a mellem, csak nekem nem kicsi, de a formája...

Nekem az a fajta bikinifelső jött be, amiben van egy vékony szivacs, ami megadja a formát és nyakbakötős. Így olyan szorosra kötheted, hogy véletlenül se csússzon félre. A két "kosár" rész között pedig ne legyen nagy távolság, érdemes olyat venni, amit nem lehet ide-oda húzogatni, hanem oda van varrva a helyére. Én tavaly talán a New Yorkerben vettem, idén sem rossz ott a kínálat, érdemes benézni. :)

2009. jún. 13. 12:06
 3/3 anonim válasza:
Én a szivacsos melltartót ajánlom, de ne legyen túl vastag a szivacs mert az csúnya. Nyakon meg hátul kötőset válassz, és tényleg ne csússzon el.
2010. júl. 14. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!