Szerintetek jó ez a stílus?
Figyelt kérdés
Szeretek egyedibben öltözködni,mint a kortársaim (20/F).Mostanában úgy kezdtem el öltözködni,mint Don Johnson a Miami Vice-ban.Például: törtfehér nadrág,kék póló,hozzá homokszínű sportzakó,vagy homokszínű félcipő,farmer,világos póló és sportzakó.Eddig úgy vettem észre,hogy tetszik az embereknek,főleg a lányoknak :-)2012. márc. 20. 15:02
1/7 anonim válasza:
ha neked tetszik és így érzed magad jól és nem érzed azt, hogy furcsán néznek rád, akkor biztos jó :)
2/7 anonim válasza:
én nagyon birom az ilyen stílusú pasikat:)
4/7 anonim válasza:
Hasonlóan öltözök én is, csak a kicsit sötétebb oldalról (sötét zakó, sötét ing/póló)... én is úgy vettem észre, hogy általánosságban tetszik a lányoknak. Harmadik válaszoló... mutass már légyszi valamilyen ruházatot, ami szerinted fiúkon nem b*zis, vagy lányokon nem r*bancos... (bár úgyse fog, egyszerű provokátor)
19/F
5/7 A kérdező kommentje:
Az is jó,ha a világos és sötét színeket kevered,szürke nadrághoz és sportzakóhoz szerintem nagyon megy a sárga.
2012. márc. 20. 20:53
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Nézd öreg,ez a te véleményed,tiszteletben is tartom.Így szeretek öltözködni,így érzem jól magam.Ettől még nem vagyok b*zi,de ha szerinted az...egyéni vélemény!Neked más jön be,nekem ez.Ez van!
2012. márc. 20. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!