Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek jó ez a stílus?

Szerintetek jó ez a stílus?

Figyelt kérdés
Szeretek egyedibben öltözködni,mint a kortársaim (20/F).Mostanában úgy kezdtem el öltözködni,mint Don Johnson a Miami Vice-ban.Például: törtfehér nadrág,kék póló,hozzá homokszínű sportzakó,vagy homokszínű félcipő,farmer,világos póló és sportzakó.Eddig úgy vettem észre,hogy tetszik az embereknek,főleg a lányoknak :-)
2012. márc. 20. 15:02
 1/7 anonim ***** válasza:
ha neked tetszik és így érzed magad jól és nem érzed azt, hogy furcsán néznek rád, akkor biztos jó :)
2012. márc. 20. 15:09
 2/7 anonim ***** válasza:
én nagyon birom az ilyen stílusú pasikat:)
2012. márc. 20. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

B*zi vagy?

17/f

2012. márc. 20. 17:48
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Hasonlóan öltözök én is, csak a kicsit sötétebb oldalról (sötét zakó, sötét ing/póló)... én is úgy vettem észre, hogy általánosságban tetszik a lányoknak. Harmadik válaszoló... mutass már légyszi valamilyen ruházatot, ami szerinted fiúkon nem b*zis, vagy lányokon nem r*bancos... (bár úgyse fog, egyszerű provokátor)

19/F

2012. márc. 20. 18:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Az is jó,ha a világos és sötét színeket kevered,szürke nadrághoz és sportzakóhoz szerintem nagyon megy a sárga.
2012. márc. 20. 20:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Provokátor vagyok, mert megmondom az igazságot?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, itt van pár, amiket most halásztam elő. Csak azért se legyen igazad... ;D

17/f

2012. márc. 20. 20:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Nézd öreg,ez a te véleményed,tiszteletben is tartom.Így szeretek öltözködni,így érzem jól magam.Ettől még nem vagyok b*zi,de ha szerinted az...egyéni vélemény!Neked más jön be,nekem ez.Ez van!
2012. márc. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!