Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a turkálóban...

Mi a véleményetek a turkálóban vett ruhákról, vagy arról aki éppen ilyeneket hord?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 17:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ha sikerül ízléses márkás cuccokra bukkanni, jobban fel tudok öltözni, mint aki butikból teszi. És nem fáj a fejem, hogy jövőre már fel se vehetem.
2009. jún. 12. 17:25
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem semmi rossz nincs benne. Sokszor lehet pl. eredeti márkás cuccokat fillérekért venni a rendes árához képest, úgy, hogy nem tudod megmondani róla, hogy használt. Meg külön élvezet kifogni egy-egy jó darabot.
2009. jún. 12. 17:25
 3/13 anonim ***** válasza:
98%
Sokall jobb egy egyedi ruhába lenni,mint hogy velem szembe jönn több ember akin úgyanolyan ruha van ,mint rajtam és ha turkálóba veszed,akkor ennek kicsi az esélye.
2009. jún. 12. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:
98%

A legkedvesebb ruháim turiból valók, bár én sajnos nagyon ritkán találok magamra valamit.

De egy olcsó ruhának mindig jobban örülök, mint egy drágának.

2009. jún. 12. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:
98%
Én régebben utáltam.BE se mentem hogy tök ciki.Ez a régebben egészen multhét hétfőig tartott.Bementem egy Olasz használt ruha kereskedésbe és 1800 fT ért vettem 8 felsőt,meg mais 2.Nincseneke agyon mosva és van köztük terranovás,és puma is.
2009. jún. 12. 18:04
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Én az egyetemi csoporttársnőim mintáját követve kezdtem el turizni. szinte már hobbimmá vált. fillérekből van eredeti benetton/zara/mexx/marks spencer... stb cuccom, és egyiken sem látszik, hogy használt.
2009. jún. 12. 18:26
 7/13 anonim válasza:
98%
Ma is vásároltam ilyen helyen.Régen rühelltem,de ma már nem zavar polót.pulovert hajlandó vagyok venni de csak olyan helyen ahol tisztitottak és külföldről hozott.Mert van olyan bolt ahol érezni lehet,hogy büdös,használt szag terjeng az egész boltban.Egyébként számomra is élvezet meglelni egy jobb,nekem tetsző darabot,ja és márkás cuccok is vannak.
2009. jún. 12. 18:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Angol turikat szeretem, ott találni jóféle rocker, goth cuccokat is. Máshol nincsenek ilyenek mert hát nem divat...
2009. jún. 12. 21:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok cuccom turiból van, mert kjó minőségű és stílusomhoz illő ruhákat találok olcsón. Nagyon szeretem a romantikus, húzott felsőket és ez butikban sokszor csak kis méretben van, turiban meg sokat találok, mint ahogy hosszú szoknyát is, ami tényleg hosszú, nemcsak lábszárközépig ér.

Még a legplázamániásabb kolléganőim is nagyon gyakran kérdezgetik, hogy hol vásárolok, azonnal mondjam meg, mert olyan egyedi és csinos cuccaim vannak, hogy csak néznek:) A múltkor 4000 forintból vettem 2 szoknyát (az egyik alkalmi)és 6 felsőt. Kb. 2 hetente nézek be a kedvenc helyemre, meg néha csak úgy, ha meglátok egy igényesnek tűnőt, akkor oda is:)

Cipőt még nem vettem, azt hiszem azt nem is fogok, bár az is igaz, hogy rá szoktam nézni, de még egyszer sem láttam olyat ami miatt komolyabban elgondolkodtam volna hogy is kell fertőtleníteni.

2009. jún. 13. 07:43
 10/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!!

Amúgy én is turizok, de azt hittem nem vagyunk sokan ;)

2009. jún. 13. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!