2/8 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon helyes. Persze, attól is függ, hogy hány éves vagy, milyen a stílusod, hogy áll a lábadon..stb.
De szerintem nagyon kis vidám cipő.
3/8 anonim válasza:
Elég nagy divat, szerintem jó párosítással jól tud kinézni
4/8 anonim válasza:
nekemis tetszik de a deichmannos cipőkről megvan a véleményem:) nagyon sok rossz tapasztalat:( de attól még elfogadnám,bár lehetne magasabb és egy pántot se sajnálnék róla:)
5/8 anonim válasza:
Nekem tetszik, és kényelmesnek is tűnik innen. Ezt a sarokfajtát nem szeretem, de ennél még az is elmegy.
6/8 anonim válasza:
Nagyon tavaszi hangulatú. Tetszik, aranyos, szép. :)
15L
7/8 anonim válasza:
Klasszisokkal jobb mint a teljesen lapos balerina, amiben a legtöbb sajnos rövid lábú csaj úgy néz ki mint egy csámpás kacsa. Ja és a konzerv tornacipőkről ne is beszéljünk. Ez nőies és csinos is.
8/8 anonim válasza:
Nekem tettszik, és ha van hozzá illő ruhád akkor hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!