Lor kérdése:
Megvegyem-e ezt a cipőt? ( KÉP)
2012. márc. 17. 17:41
3/12 anonim válasza:
Nekem pont ilyenem van, meg a Mangoba vettem anno... ugyhogy nekem tetszik :-) bar lehet ez gyengebb minoseg mert az anyaga nem pont olyan, de amugy ugyanaz.
5/12 anonim válasza:
Hát a talpa picit trampli. Amúgy én is vettem ilyen cipőket kínaiba 3 ezer meg 3500 Ft-ért, de lehetetlen bennük sokat menni, mert belül annyira kemények.. Nagyon kényelmetlen. Tényleg csak a nagy márkák mintáira összeragasztják, de semmit nem törődnek az anyaggal (csak, hogy olcsó legyen) meg a kivitelezéssel. Nem szeretik az ilyen cipők a lábat az tuti...
7/12 anonim válasza:
Szép, de már a képról is lerí, hogy első használat után le fog szakadni a talpa...
8/12 anonim válasza:
Nagyon csini cipő! szerintem vedd meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!