Árak jók, de a minősége olyan, mint egy kínaié... Borzalmas, én többet nem vásárolok ott, minden onnani ruhám első pár mosás után tönkrement.
2012. márc. 16. 18:30
2/9 anonim válasza:
Tucatcucc.
A minoseg mint egy rossz kinaie.
Az ar meg... 10000 egy nadragert aminek semmi koze sincs a rendes farmeranyaghoz szerintem brutalis ar.
5 eve szerettem ott vasarolni, de vagy en lettem idovel sznob, vagy ok adtak le ennyivel a szinvonalat...
Azert nagy ritkan lehet talalni jo cucfokat. Pl. Anyum vett ott egy nagyon divatos ruhat, iszonyat szexi. De en nem szivesen megyek be azert hogy hatha 5 alkalombol 1x talalok valami hordhatot...
2012. márc. 16. 18:50
3/9 anonim válasza:
egész odáig megvoltam velük elégedve, míg ez nem történt:
vettem egy pólót (fishbone) nagy minta volt az elején, azt hozzá kell tennem, hogy 3000ft volt a póló, húztam is értem kicsit a számat. az első alkalommal ahogy ki lett mosva, le lehetett róla húzni a mintát, majdhogynem egyben.......
szörnye néz ki, azóta nem megyek be oda......
de pozitívum is van: egy nadrágot kaptam onnét 12000ft-ért (szintén fisbone) és annak semmi baja, anyag is van benne rendesen, 3 éve simán bírja a kiképzést.
2012. márc. 16. 19:23
4/9 anonim válasza:
Én szeretem, bár tény hogy tényleg vannak nagyon rossz minőségű dolgok, és nagy része tömegcucc, de azért néha ki lehet fogni jókat is, ezért mindig reménykedve megyek be, hogy hátha találok valamit. Persze mikor szerencsém van, mikor nem. Az árak tényleg magasak a minőséghez képest..
2012. márc. 16. 19:43
5/9 anonim válasza:
minőség: sz*r ár pedig elmegy, de vmi nagyon drága is... de sajna ez a legnormálisabb bolt a közelben...
2012. márc. 16. 19:46
6/9 anonim válasza:
Pont ma voltam körülnézni. Az árak borzalmasak... 12 000Ft egy farmerdzsekiért, 7000Ft egy szoknyáért, 9000 egy vékony felsőért???? Lenne pénzem megvenni de az agyam megálljt parancsol, az ár-érték arányt nézem mindig. És ennyi pénzt nem érnek meg ezek a ruhák. Van egy-két jó cucc, de nagy része kínais minőség. Én leárazáskor szoktam ott venni bármit is, még ősszel vásároltam be, egy vastag kardigánt, egy pulcsit, egy hosszú pólót és egy láncot vettem összesen 10 000Ft-ért. Megjegyzem a kardigán eredetileg került 10 000Ft-ba.... És én potom 3000Ft-ért vettem meg... Az a durva hogy még így is megéri nekik eladni. Szerintem meg kell várni mindig a leárazást és akkor vásárolni, de ez igaz minden "plázai" boltra.
2012. márc. 16. 20:17
7/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó minőségűek,jól bírják az enyéim:)
De az ár az tényleg drága:(
2012. márc. 16. 21:39
8/9 anonim válasza:
én sem panaszkodok, mindig ruhám bírja amit ott vettem :) az árak tényleg magasak, én mindig leárazásoknál vásárolok be, akkor viszont van hogy 800 ft egy póló,ami eredetileg 4ezer :) annyiért megéri
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!