Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhák illenének hozzám?

Milyen ruhák illenének hozzám?

Figyelt kérdés

sovány lány vagyok,kissé alacsony,barna szemem és hajam van ami gondor,a borom fehér,sokan mondják,hogy tul fehér.

14/L

2012. márc. 16. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:

tiszta én.:D

rajtam mindig csőnaci van..:O

másmilyet fel se veszek...xd

tapadó póloval..olykor ilyen hosszított "tág" xdd ilyenhez tudnám hasonlítani : [link]

tornacipő / valami márkás deszkás cipő..

ya meg régen hordtam bézbólsapkát..:D

2012. márc. 18. 15:08
 2/4 anonim válasza:

Na, én is így vagyok, csak kicsit barnább a bőröm.

Én mindig csőnacithordok. Néha miniszoknyát cicanacival vagy leggingsel (időtől füg). Ingeket, pólókat blúzokat szoktam még. A cipő édesmindegy, hogy balerinacipő, saru, papucs, csizma, dorkó, vagy deszkás cipő! Tuti jól áll!

2012. ápr. 3. 16:51
 3/4 anonim válasza:
Mindenképpen pezsgőszíneket, halványabb barackszíneket "hordj" vagy farmerszíneket. Feketét, túl sötétet NE!! Fehér bőrt borzasztóan sápítani tudják, főleg barna hajnál. Ha sovány vagy, hordj lezserebb pulcsikat, felsőket, melegítőket (karcsúsítottat ne nagyon) álltalában ha tényleg sovány vagy, a bővebb fazon áll jól. ha a hajad hosszú, akkor főleg ;)
2012. ápr. 14. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Fontos hogy olyan ruhákat viselj amilyenben jól érzed magad :) Én is 14 éves vagyok,de 170 cm felett,szóval lehet, hogy nem a megfelelő tippeket adom, de remélem azért tudok segíteni :)

Szerintem inkább pasztell színeket hordj.

Esetleg csőnadrágot,térd fölé érő vagy rövidebb szoknyákat viselj. Nekem is eléggé fehér bőröm van mégis hordok fekete ruhákat.

Például neke ezek tetszenek:

1. [link] A hosszú zokni nélkül

2. Ez a szoknya: [link]

3. Ezek közül hétköznapokra leginkább az első: [link]

2014. jún. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!