Milyen ruhák, sminkek illenének hozzám?
Figyelt kérdés
15 éves, 166 centi magas, átlagos testalkatú lány vagyok. (54 kiló) Világos bőröm, sötét (majdnem fekete) hajam van, amit szögegyenesre vasalva hordok, zöldes-barna szemem, kicsi súly fölösleg a derekamon/hasamon, amit igyekszem leadni.2010. márc. 7. 17:12
1/2 anonim válasza:
haspréssel sokat tudsz segíteni a hasadon napi 50-100 is elég és a hasad megoldva
de ha egy képet feltennél magadról akkor eredményesebben tudnánk segíteni
amúgy meg nem a ruha számít hanem ,hogy milyen csaj hordja
19/f
2/2 anonim válasza:
köbö olyan a testalkatod mint nekem, csak nekem a combomon van egy kicsi felesleg..
és szoktam fekete gatyót hordani, mert vékonyít meg nagyon szoknyás vagyok..
monygyuk a hasamon meg a derekamon alig van fölösleg, ugyhogy mindenféle fölsőt hordok..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!