Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ballagásra. Melyik tetszik?

Ballagásra. Melyik tetszik?

Figyelt kérdés

Nem ebbe ballagnék,csak a bankettre ebbe mennék stb. :)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

Kort írjatok,köszönöm 14L

2012. márc. 10. 19:35
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hát én nekem 4-es tetszik a legjobban, bár nem tudom, hogy az bankettere mennyire lenne jó, de ballagási ebédre ilyesmikre megfelelő. A 3-as lazább, de nekem egyáltalán nem tetszik, túl rózsaszín az egész, és a formája sem jön be. Az elsőhöz tényleg idősebbnek kellene lenni. Maradt a 2-es és az 5-ös. Nos, nekem a 2-es sem jön be, az 5-ös viszont nagyon szép, de az inkább valami komolyabb ünnepi megjelenéshez való.

Kifejtettem melyik miből jó, illetve rossz. Végeredményben szerintem a 4-est válaszd, de a bankettre ne abba menj! A bankettre vegyél fel valami lazább ruhát, egy egyszerű farmert, pólót stb. . Hogyha netán a fiúknál akarnál bejönni, és szép vagy, akkor a ruha nem számít olyan sokat, de ha nagyon kitűnő akarsz lenni, akkor hétköznapi ruhából is találsz olyat, de a bankettre tényleg ne abba menj, amit majd megveszel (remélem a 4-es ;), mert személyes tapasztalatom, és más emberek tapasztalatai szerint, a bankett nem éppen arról szól, hogy mindenki vizet iszik és szolidan táncolnak a zenére, de ha mégis ti egy teljesen nyugodt bankettet csinálnátok, akkor is kényelmesebben éreznéd magad hétköznapi ruhában. :)

Remélem segíthettem. :)

Remélem

2012. márc. 18. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves előző válaszoló, miért, szerinted hogy telik egy általános iskolai bankett???
2012. márc. 18. 22:16
 13/14 anonim válasza:
Szerintem elég a szexi fehérnemű is.
2012. márc. 20. 23:10
 14/14 anonim válasza:
Elhiheted, hogy a pia egy alapkellék a benketteken. :) Az, hogy nálatok épp nem ez volt, az lehet azért, amit írtam, hogy természetesen nem mindenki ilyen, vagy mondjuk volt ott szülő, vagy pedig idősebb korosztályba tartozol, és régebben természetesen nem volt olyan nagy divat, hogy az emberek ennyi idősen alkoholizáljanak... . erről szerintem vitatkozni sem érdemes. De, ha nem isznak, bankettre akkor is kényelmes ruhába menjen, ne abba, amit megvesz. :)
2012. márc. 21. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!