Mennyibe kerül ez a cipő?
A jelenlegi árfolyam szerint
100.62 USD = 22,617.08 HUF .nak felel meg.
Én rendszeresen vásárolok ebay-ről,és eddig mindig azt kaptam amit rendeltem.
Megbízható? -meg kell nézni,hogy kitől akarsz venni.Ha 99.99%-az aránya akkor megbízható az eladó.Ha 55% az aránya akkor nem szabad tőle vásárolni
Jó minőségű?- Le van írva mindig,hogy a termék milyen anyagból van.Nagyjából a képen is látni,hogy jó vagy rossz a termék.Vannak nagyon jó minőségű dolgok.
Amikor kiszállítják akkor kell fizetni? -NEM!
Vagy paypalon keresztül fizetsz (legtöbbször így kell) vagy felveszed a kapcsolatot az eladóval és megbeszéled vele,hogy hova utalod át a pénzt.De mindig előre fizetsz,és nem utólag.
?Ft-ba kell fizetni helybe?- ha dollár van megadva akkor dollárt kér,és nem forintot.De te ha paypalon keresztül fizetsz akkor annyi forintot tegyél át amennyi az jelen időpontban a valuta értéke(ahogy az elején is leírtam.
Vagyis ha a cipő ára 100.62 USD akkor neked 22,617.08 HUF vagyis 23.000 forintot kell átutalnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!