Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lehet már ilyenkor balerina...

Lehet már ilyenkor balerina cipőben járni?

Figyelt kérdés
Esetleg zoknival, vagy tuti nátha lesz a vége

2012. márc. 6. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, én is gondolkodtam rajta, de még nem jött el az ideje. Szerintem 20 fok körül érdemes felvenni, esetleg 15 zoknival. Sok emberen még csizmát látok.
2012. márc. 6. 12:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Bármikor lehet balerina cipőben járni, én tuti megfagynék még benne
2012. márc. 6. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát én hétvégén már félcipőben jártam, és most még a csizmát is visszavettem... De te tudod. :)
2012. márc. 6. 12:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Március közepéig még akár a hó is szakadhat, reggelente 0 fok körül van. Szóval felveheted, de én várnék vele kb. április közepéig.
2012. márc. 6. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
én két harisnyával felvettem már :O
2012. márc. 6. 13:03
 6/8 A kérdező kommentje:
13:03-asnak, hány éves vagy? Értem h hova hordtad, egész nap vagy suli stb?
2012. márc. 6. 13:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem javaslom, 5 fok van, a talaj még jéghideg, a balerinák talpa meg kb mint a papír. Szinte borítékolható egy felfázás, persze addig könnyen veszi az ember, amíg még nem fázott fel. De hidd el, nem kellemes. :S

Majd ha már reggel is lesz 12-15fok, akkor érdemes, addig egy vastagabb talpú, zárt fejű cipő, vagy csizma kell még.

2012. márc. 6. 13:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én még nem hordanám. Elég hideg van még hozzá. Zoknival meg szerintem elég cikis.
2012. márc. 6. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!