Lehet már ilyenkor balerina cipőben járni?
Figyelt kérdés
Esetleg zoknival, vagy tuti nátha lesz a vége2012. márc. 6. 12:15
1/8 anonim válasza:
Én nem ajánlom, én is gondolkodtam rajta, de még nem jött el az ideje. Szerintem 20 fok körül érdemes felvenni, esetleg 15 zoknival. Sok emberen még csizmát látok.
2/8 anonim válasza:
Bármikor lehet balerina cipőben járni, én tuti megfagynék még benne
3/8 anonim válasza:
Hát én hétvégén már félcipőben jártam, és most még a csizmát is visszavettem... De te tudod. :)
4/8 anonim válasza:
Március közepéig még akár a hó is szakadhat, reggelente 0 fok körül van. Szóval felveheted, de én várnék vele kb. április közepéig.
5/8 anonim válasza:
én két harisnyával felvettem már :O
6/8 A kérdező kommentje:
13:03-asnak, hány éves vagy? Értem h hova hordtad, egész nap vagy suli stb?
2012. márc. 6. 13:05
7/8 anonim válasza:
Nem javaslom, 5 fok van, a talaj még jéghideg, a balerinák talpa meg kb mint a papír. Szinte borítékolható egy felfázás, persze addig könnyen veszi az ember, amíg még nem fázott fel. De hidd el, nem kellemes. :S
Majd ha már reggel is lesz 12-15fok, akkor érdemes, addig egy vastagabb talpú, zárt fejű cipő, vagy csizma kell még.
8/8 anonim válasza:
Én még nem hordanám. Elég hideg van még hozzá. Zoknival meg szerintem elég cikis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!