Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Topot melltartó nélkül fel...

Topot melltartó nélkül fel lehet venni?

Figyelt kérdés
csak azért kérdem mert szerintem nagyon hülyén néz ki ha kilátszik a melltartó pántja és nemtudom engem zavar.. de nem ciki hogy melltartó nélkül veszem fel?
2009. jún. 8. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha formás melleid vannak, nem lógnak meg ilyesmi akkor nyugodtan. Bár szerintem semmi gond nincs azzal sem ha kilátszik a pánt. Annyi szép pántot lehet már kapni, mintásakat is, szilikont is.
2009. jún. 8. 21:03
 2/8 A kérdező kommentje:

hát nem nagyok a melleim, meg a formájukkal sincs baj(eddig nem volt panasz)

tudom, nekem is van több féle de valahogy mégis..

2009. jún. 8. 21:04
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Sztem kimondottan jó,ha kilátszik a pánt.
2009. jún. 8. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha fiatal vagy, és szép formájú, kis vagy normál méretű melled van, akkor nyugodtan. De ha nagyok a kebleid, inkább viselj melltartót.
2009. jún. 8. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Kicsik.. :) akkor köszi, szerintem akkor nem fogok melltartót hozzá xD
2009. jún. 8. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
85%

pántnélküli;) szilikon pánt undorító, nagyon proli..

és pl ey pántnélküli top is hogynézkimár, ha ottvan a melltartopánt.. tehát pántnélküli. egyértelműen.és legyen melltartó.:)

2009. jún. 8. 21:19
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Lehet már kapni pántnélküli melltartót, csak ezt sokan elfelejtik.

Ezen kívül még marad az, hogy ha szép és nem látszik át a top akkor nem veszel alá semmit. Vagy válassz olyat aminek a pántjának a színe jól mutat a ruháddal. Akkor nem ciki ha kilátszik.

2009. jún. 8. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
Engem az nagyon zavar, hogyha valakiníek a.. mellbimbója dudorodik ki a topp alól... sztem nincs gond, higyha kilátszik pánt, de a legjobb valóban a pántnélküli melltartó..(:
2009. jún. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!