Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kedves hölgyeim szerintetek...

Kedves hölgyeim szerintetek melyik a b u z i-sabb öltözködés?

Figyelt kérdés

A verzió:

-zakó

-ing

-Kötött pulcsik

-elegánsabb cipő

És egyéb ilyen "jobb", elegánsabb ruha

B verzió:

-Vivás gay DC póló

-Supra cipő

-Szitén DC sapka vagy valami hulladék

Nos szerintetek melyik a bu zisabb? Mert egy kedvsem "ember" szerint itt az oldalon a A vezrió.

2012. márc. 4. 00:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát a B elég bu*is. Ez tény.

De az első meg olyan mint amibe öregapám jár. Szóval az szimplán gáz.

2012. márc. 4. 02:23
 12/22 anonim ***** válasza:
A B) verziót csak a b uzik hordják. Az a kérdező is az, most olvasom a válaszait :D
2012. márc. 4. 06:34
 13/22 A kérdező kommentje:
hulyevagyte. Eppen ellenkezoleg, en az a verziot hordom csak zako kimarad
2012. márc. 4. 08:25
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Az első sokkal bu zisabb .

Egy fiatalon se látsz nagyon az 'A' leírtakat .Viszont a B-is lehet bu zisabb . Nem tudom ki az aki megengedhet megának supra cipőt meg mellé Dc és vans sz.ar cuccokat ami elég okádék szerintem, és drága is. Én szerintem a B verzó jobb ,de nem ezekkel a felsorolásokkal .

A sapkával meg mi a bajod ?

Én ha költök pénzt a legtöbbet ,mindig a sapkára áldozok . De nem dc ,meg stb .Hanem igazi klasszikus sapkákat : [link]

Éljen a rap . Szia

2012. márc. 4. 08:32
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez nagyban korfüggő.

A B, az mindenképpen búzás. De a sok kis homokos így érzi menőnek magát:)

Az A, meg nem szokványos. De sokkal jobb, mint a B.

2012. márc. 4. 09:44
 16/22 anonim ***** válasza:
A b undormány...
2012. márc. 4. 11:09
 17/22 anonim ***** válasza:
B
2012. márc. 4. 11:18
 18/22 anonim ***** válasza:

A "B" verzió tucat,már semmi extra homis nincs benne,mert akkor szinte minden 15-20 éves fiú az lenne..de tény mi tény,szerintem nevetségesen gagyi.

Az "A" verzióhoz pedig fel kell nőni..most egy 15 évesen hogy nézne már ki..olyan 30as korosztálynak már jól áll,addig öregít.Tehát ha mondjuk 22 éves vki,de ilyen ruházatot vesz fel,az elég hülyén néz ki..mindenki öltözködjön a saját korának megfelelően:)Tehát ha tudod viselni az összeállítást és nem keltesz benne gagyi hatást,akkor jó lehet.

2012. márc. 4. 11:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Hát nem nagyon tudnék dönteni. Szerintem nem attól lesz az öltözködés bu zisabb, hogy valaki ingben, zakóban stb van, vagy supra cipőben. Nálam a bu zis öltözködés ott kezdődik mikor egy férfinek mondott egyed felvesz egy basz ottul feszülős nadrágot, rózsaszín még rosszab esetben ehhez párosul a "V" kivágás. Na meg hogy többet foglalkozik a kinézetével, mint én. Többet áll a tükör előtt mint én. Én ezt gondolom.
2012. márc. 4. 11:51
 20/22 anonim ***** válasza:
A "B" undorító és b*zis, az "A" is lehet b*zis, de nem feltétlen, viszont szerintem ne hordjon valaki mindig ilyet, mert 1. öregítheti, 2. én jobban szeretem, ha el tudok menni az illetővel mászkálni, és nem kell mindig attól félni, hogy jajj, koszos lesz a cipője, és mi lesz az Armani öltönyével.
2012. márc. 4. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!