Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, lányok véleményét...

Fiúk, lányok véleményét egyaránt várom! Vettem egy nagyon picike sortot. Gáz ha így hordom?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy nagyon picike sortot (nincs ki belőle a fenekem, vagy ilyesmi, csak nagyon rövid és nagyon csípő). Arra gondoltam, hogy a nyáron úgy hordanám, hogy egy picit magasabb sarkú fekete, csinos papuccsal venném fel. Ez nem lenne így túlzás? Mármint vékony vagyok és nagyon hosszúak a lábaim (171 centi körül vagyok). Nem néznének rám az emberek az utcán úgy mint egy prostira? Esetleg mivel kompenzáljam az összhatást? Gondoltam rá, hogy a naci alá vennék fel egy fehér csipke cicanadrágot. Várok mindenféle hozzászólást, vagy véleményt!
2009. jún. 8. 11:11
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

szerintem a fehér csipke lenne inkább útszéli, hacsak nem fekete vagy fehér a sort...

Szerintem olyan topánka vagy balerina-cipő utánzat illene hozzá ,aminek nagyon kicsi a sarka, vagy lapos.

21/L

2009. jún. 8. 11:18
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen szép lábaid vannak,hogy fel mersz venni ennyire rövid sortot, akkor szerintem teljesen mindegy,hogy magas sarkúval vagy lapos talpúval viseled, úgyis megbámulnak majd, de nem a cipő,hanem a lábad miatt. Ha nem zavar,hogy amúgy is magas vagy és a magas sarkútól csak még magasabb leszel, bátran hordd azzal. Szerintem mivel elég meleg van nyáron, ne rontsd el az összhatást egy cicanadrággal. Légy büszke az alakodra és kész! Én örülnék,ha ilyet hordhatnék! Egyébként biztos fogsz kapni egy-két beszólást, vagy a lányok súgnak össze a hátad mögött, mert irigyek! Ezekkel ne foglalkozz, ha neked tetszik, hordj nyugodtan ilyen apró sortot!
2009. jún. 8. 11:21
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ha az alakod megengedi, akkor vedd fel nyugodtan!

A cicanadrágot viszont én mellőzném. Az sokkal közönségesebb lenne attól, mintha csak simán felvennéd. Meg különben is: a rövidnacit a meleg miatt vennéd fel, nem? Akkor mi a jó fenének melegítenéd magad egy műszálas cicanadrággal? (Egyáltalán nem tetszik nekem ez a viselet, azért vagyok ilyen drasztikus :) )

Kompenzálni szerintem egy visszafogottabb felsővel, és finom, Nőhöz méltó viselkedéssel tudod :)

2009. jún. 8. 11:21
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Vegyél hozzá olyan pólót, aminek nem nagy a dekoltázsa, nem túl kivágott és ne legyen ki túlságosan a hasad, derekad. A fekete papucs szerintem illene hozzá. Én nem néznék Rád úgy, mint egy prostira... Ha nincs nagy meleg, cicanadrágot is vehetsz alája, de ha meleg van, nem muszáj, mert ugyebár a nagy hőségben lehet, hogy zavarna. Remélem segitettem :)
2009. jún. 8. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Én imádom a cicanadrágot, de a csipke (főleg ha rövidnacihoz veszed fel) elég közönséges. előttem jól mondták, akkor jársz el jól, ha egy nem olyan mély dekoltázsú, vagy egy nem annyira feltűnő, átlátszó felsőt veszel fel hozzá. Magassarkú nyugodtan mehet, de biztosan lesznek irigykedő pillantások. :)
2009. jún. 8. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
ha nagyon meleged van, csak akkor hord ezt a sorot, úgy senkinek se fog feltűnni. Ha ilyen magas vagy, akkor szerintem ne hordj magassarkút, főleg ne ehhez a nadrághoz. Egy lapossarkú saru, vagy egy kötős szandál szerintem nagyon jól passzolna hozzá. Ja, és legyen öv a sorton, valami vastagabb, igy inkább a derekadra figyelnek és nem a lábaidra:D A felsődből pedig ne lógjon ki a hasad mert az tényleg qrvás lenne.
2009. jún. 8. 12:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat! :) Megfogadom a tanácsokat!
2009. jún. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!