Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Varrónők, hogyan kell megvarrn...

Varrónők, hogyan kell megvarrni ezt a szoknyát?

Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=zYSWDRJU4a4 Amelyik Fruzsin van!
2012. márc. 1. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
annyiszor kiirtad már ezt a kérdést...vegyél anyagot...vidd el varrónőhöz....vagy....vigyél képet erről a szoknyáról és közöld h ilyet akarsz és varrja meg..plusz kérdezd meg h mennyiért varr....annyira nem bonyolult:)
2012. márc. 1. 11:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Ha idegesít hogy ennyiszer kiírtam ne nézd meg...azért csináltam mert még nem kaptam rá értelmes választ!

Egyébként szeretnék én nekifogni és ha elszúrom akkor elviszem :)) de hogy ha tudod hogy kell légyszíves írd azt.

2012. márc. 1. 12:17
 3/5 anonim válasza:
szerintem szabj ki egy kétszer hosszabb és a derekadnál jócskán nagyobb anyagot hajtsd félbe (hogy a hossza megfelelő legyen) és varrd le.. majd vegyél egy vastag gumi anyagot amire felvarrod az anyagot (a derekad méretének megfelelően) és ha kész a szoknya akkor ne vasalj neki élt ( mármint az alján ) remélem kicsit tudtam segíteni
2012. márc. 1. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen tudtál ;)
2012. márc. 1. 13:58
 5/5 anonim ***** válasza:

elnézést a válaszomért de annyira egyszerü lenne a problémádra a megoldás....ha egy picit is tudsz varrni akkor simán látod, hogy hogy lehet ezt összehozni, ha meg nem tudsz egyáltalán varrni, akkor ne is állj neki mert nem fogod megtudni csinálni....tudom tapasztalat...ezért mondtam h vigyél egy képet egy varrónöhöz és megvarrja...ez a legegyszerübb

23L

2012. márc. 2. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!