Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti szoktatok hétköznap...

Lányok, ti szoktatok hétköznap is szoknyát/egyberuhát hordani, vagy csak alkalomra?

Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 21:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam :D Szeretem a szoknyákat, és az egyberuhákat is:) HA van hozzá cipő, akkor minden OK!:D
2012. febr. 26. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
14L előző válaszoló voltam!:)
2012. febr. 26. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Télen nem hordok szoknyát, mert nagyon fázós vagyok, de amint bejön a jó idő, tavasztól őszig kb. csak szoknyát hordok. Nyáron egyberuhát is, főleg, ha nagyon meleg van 23/L
2012. febr. 26. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én télen-nyáron.

19/L

2012. febr. 26. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Télen-nyáron, kb. minden nap. Nálam pont, hogy a nadrág a ritkaság.
2012. febr. 26. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen,imádom a ruhákat, mostanában szinte csak azokat veszek illetve hordok. Szoknyáim is vannak, de határozottan ruha párti vagyok, csak azért van szoknyám is, hogy felsőket és blúzokat is tudjak hordani.

23/L

2012. febr. 27. 09:59
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szinte soha. Csak alkalmakkor.
2012. febr. 27. 11:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor hordok szoknyát hétköznap is, de én inkább télen. Nem szeretek harisnya nélkül szoknyát venni, így nyáron inkább nadrágot hordok. :D
2012. febr. 27. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Alkalmakkor, és ritkán nyáron :)

15L

2012. febr. 27. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is szoktam :) Amikor kint jó idő van akkor mindig hordok. Esős nyirkos időben nem. Egyébként én sima szoknyákat is hordok szinte naponta, engem nagyon ritkán lehet látni nadrágba, maximum télen. De amikor nincs annyira hideg akkor egy vastag harisnyával simán felveszem :) Nyáron gyakorlatilag csak egybe ruhába mászkálok főleg ha nagyon meleg van, nagyon ritkán van az amikor külön szoknyát vagy rövidnadrágot veszek fel felsővel. 17/L

ui.: Most is egybe ruhába mentem ki sétálni annyi hogy vettem rá egy pulóvert meg egy vékony kabátot és egy fekete harisnyát jó volt :) Lassan már vehetem is elő őket :D Plusz a vékonyabb szoknyák is kerülnek elő

2012. márc. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!