Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert nez le ez a csaj mindenkit?

Miert nez le ez a csaj mindenkit?

Figyelt kérdés
Van egy csaj(osztalytarsam volt), van neki vagy 20 nadragja, 10 csizmaja, 10 magassarku cipoje, meg vagy 10 szoknyaja 10 ruhaja, meg rengeteg ekszere, illetve jonehany kabatja, de ugy, hogy a cuccok 70%-at felvaltva hordjak( hol a testveren vannak, hol rajta). En pedig azt vettem eszre, hogy mindenkit lenez, akinek kevesebb ruhaja van. Tobbek kozott engem is, nincs csak vagy 12 nadragom, vagy 10 ruham, vagy 10 magassarkum, meg vagy 6-7 csizmam, ekszerem is van eleg sok, meg szoknyam, es egyeduli lany vagyok(fiu testverem van). Hogy lehet valaki ilyen, miert nezi le a masikat, akinek kevesebb van, mikor neki a testverevel van egy ruhatara?
2012. febr. 28. 15:24
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
mert miért ne? a beképzelt embernek lehet 0 forintja, ő attól is még beképzelt marad és többre tartja magát a másiknál..
2012. febr. 28. 15:34
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda problémák, hogy neked csak 10 magassarkúd van, meg 12 nadrágod..
2012. febr. 28. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van 3 farmerom, 2 szoknyám, 3 pulcsim, 8-10 pólóm, 2 csizmám, egy sportcipőm, 2 magassarkúm és 1 vastag, 1 vékony kabátom. A párom szokott poénkodni, hogy még egy ruha és nem férek el a szekrényemben. Megmutatom neki a kérdést és hanyatesik.

12 meg 20 nadrág? Minek vesznek nektek annyi ruhát a szüleitek? Nem tudnák másra költeni?

Ha valaki lenéz, mert "csak" 12 nadrágod, 6-7 csizmád,10 magassarkúd, 10 ruhád van, akkor nem kell vele foglalkozni.

19/L

2012. febr. 28. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég idióta lehet, ráadásul neked sincs kevés cuccod... De az ilyenekkel fölösleges fogalkozni. De mennyi idősek vagytok?
2012. febr. 28. 16:08
 5/9 A kérdező kommentje:
19
2012. febr. 28. 16:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor aztán duplán szánalmas, hogy 19 évesen nem nőtt be a feje lágya és azzal szórakoztatja magát hogy másnak "csak" 12 nadrágja meg 17 cipője van, neki meg 20...
2012. febr. 28. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

most ő a beképzelt,

vagy csak neked van kisebbségi érzésed ?

2012. febr. 28. 16:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs kisebbségi komplexusom, sőt, teljesen meg vagyok elégedve azzal, amim van, csak néha más öltözködését kritizálja, hogy már megint ez meg ez a nadrág van rajta.
2012. febr. 28. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Szóval akkor neked van a több ruhád:) Nézd le te őt:) Csak viccelek. Valószínűleg a csaj akar lenni a legszebb a legjobb, és nem tetszik neki, hogy másnak is lehet sok ruhája, nemcsak neki. Rögtön ez jutott az eszembe. Illetve az,hogy rossz indulatú. Mi köze van ahhoz, hogy kin milyen nadrág meg ruha van? Illetve megnézném, hogy mi lesz akkor, ha majd magára keresi a pénzt.:) He-he.he:)

23/N

2012. febr. 28. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!