Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » HELP? Szerelmes vagyok de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP? Szerelmes vagyok de a csaj az egy idióta, szeret kihasznáni mindenkit főlleg azt akin lássa, hogy szereti őt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
de nemtudom elfelejteni őt. én alig tudom felfogni,hogy valaki főleg egy csaj ilyen tud lenni.
2010. jún. 20. 18:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Az ilyet alázni kell, de tényleg, bántsd, bántsd, bántsd.
2010. jún. 20. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el egy helyesírás szótárral a kezedben!
2010. jún. 20. 18:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni és alázd le őt vele.
2010. jún. 20. 18:31
 4/12 A kérdező kommentje:

Ez jó volt skacok

de léci ne basztassatok.

nem változhat meg a csaj?

2010. jún. 20. 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem kötelezett téged arra, hogy foglalkozz ezzel a lánnyal, még gondolatban sem.

Azt hiszed, hogy mivel szerelmes vagy belé, neki kötelező téged szeretni?Dehogy.

Keress másik lányt, aki téged észrevesz.Amíg keresel, addig is képezheted magad, mert a helyesírásod csapnivaló.

2010. jún. 20. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:

Nehéz eset, az egyetlen mód arra, hogy megváltoztasd a csajt, ha teljesen magadba bolondítod, de úgy tennél vele, mintha észre se vennéd. Ekkor megbánná tetteit és megváltozna. Ehhez viszont vess be minden technikát, légy férfias, humoros, amíg nem látod, hogy beléd nem bolondult. Nézz körbe... találni fogsz valamit, ami használható.

De lehet, hogy túl sok Bourne-t olvastam.

2010. jún. 20. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyenek NEM változnak. Csak egyetlen esetben, ha valakit tényleg nagyon megszeret [előfordul de kétlem] és az a srác ugyanugy bánik vele, mint ahogy ő bánt vele. talán utána.
2010. jún. 20. 18:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Utána sem. Szerintem megmakacsolja magát. Én végül visszaadtam a lánynak... Most valami ultraegoista ribanc lett.
2010. jún. 20. 19:01
 9/12 anonim válasza:
lehet h a csaj nem is használ ki csak te gondolod így,mond el neki az egészet,beszéljétek meg sztem....
2010. jún. 20. 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Bánj úgy vele,ahogy ő veled, esetleg még csúnyábban:)az ilyen csajok csak ekkor kapnak észbe,ha még mindig nem tért magához jöhet a fenék vesszőzés:D és a bunkóság minden formációja,lenézés,lealázás,lekezelés ha ez se hat akkor szó köszönés nélkűl lépj le,hagyd faképnél!Akkor talán magához tér,de én inkább a cserét javasolnám,mert az ilyen csajokat ha meg is tudod szerezni,csak a vesződés,szenvedés jár velük.Megváltozni teljesen úgyse fognak:(
2010. jún. 20. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!