Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gumicsizma utcára? Mi a...

Gumicsizma utcára? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés

Először is leszögezem, hogy nem divatból szeretnék venni. Minden évben új csizmát kell vennem, mert széles a lábam és nagy is, ezáltal kinyomja a cipő oldalát, szétjön. Így csak 5-7 ezerért tudok venni (41-42-es cipő kell, lány vagyok).

Ráadásul az összes beázik, amitől még könnyebben jön szét az oldala. Most arra gondoltam, hogy veszek egy ilyen csizmát és azt fogom hordani esős- havas időben.

Nem tűrném bele a nadrágot, mert nem csőszárúba, hanem egyenes fazonúba járok.

[link]

Ilyesmi fazonú amit kinéztem magamnak, kicsit még talán nőiesebb is. Ha pedig már kopottabb lesz, elhordanám lovagolni.

2012. febr. 25. 13:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a most szétjött csizmám is ilyen csak műbőr és bokáig ér, de szintén nadrág alatt van, így nem látszik.
2012. febr. 25. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Fújj!
2012. febr. 25. 14:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen okés! :)

Csak vastag zoknit húzz és bélelt talpbetétet tegyél bele mert fázni fog benne a lábad.

(Én lovaglásnál hordtam gumicsizmát de télen fázott benne a lábam, úgyhogy azóta bakancsba szoktam)

2012. febr. 25. 17:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Utálom a gumicsizmát, tavaly kaptam egyet és még csak nem is ócska volt (10 ezren felül volt), de hiába vettem astag zoknit, iszonyúan fázott benne a lábam, és úgy beleizzadtam, hogy facsarni lehetett volna a zoknimból a vizet. Pedig nem is vagyok izzadós lábú! Elajándékoztam...
2012. febr. 25. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Télen én is csak akkor vettem fel, ha már latyakos volt az idő. Ha hó volt akkor olyan UGG szerű csizmában voltam, vagy hótaposóban, de lehet vegyél inkább egy téli túrabakancsot az praktikusabb.
2012. febr. 25. 23:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy jólenne, de ha a nadrág alatt akarod, akkor NEM!
2012. febr. 25. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!