Csajok miért rakják ki télen is a lábukat?
Figyelt kérdés
Úgy értem miért járnak szoknyában?Nem fáznak,vagy feltűnési viszketegségük van ?2012. febr. 25. 00:08
11/14 anonim válasza:
Azért, mert mutogatni akarják magukat, szeretik, ha megfordulnak utánuk, ennyi. Hiába hisztiznek, hogy jaj, fütyülnek utánuk vagy bámulják őket, igazából imádják, ha bámulják őket.
12/14 A kérdező kommentje:
Azon is szokott még menni a hiszti hogy miért mindenki csak dugni akarja őket.Tegnap este is szórakozni voltam,és kb csak ilyen csajokat láttam.Nem fagy be a pi.nátok lányok ?
2012. márc. 4. 19:03
13/14 anonim válasza:
Ja, igen, azt én is imádom, mikor úgy öltöznek fel, mint egy prosti, és utána megsértődnek, hogy prostiként kezelik őket, és nem úgy, mint egy királykisasszonyt:D
14/14 A kérdező kommentje:
Igen :D Láttam olyanokat is akik ribancnak öltöztek és a pasijukkal érkeztek :D Van egy mondás:,,Aki ribancként öltözködik viselje el hogy úgy bánnak vele".De igen a nők ezt nem értik,és csak megsértődni tudnak.
2012. márc. 5. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!