Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok miért rakják ki télen...

Csajok miért rakják ki télen is a lábukat?

Figyelt kérdés
Úgy értem miért járnak szoknyában?Nem fáznak,vagy feltűnési viszketegségük van ?

2012. febr. 25. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még az is megfordul utánuk, aki egyébként nem biztos. De ki tudja mi jár a fejükben.
2012. febr. 25. 00:46
 2/14 anonim ***** válasza:
Hosszú kabátban és vastagabb harisnyában én nem fázom.
2012. febr. 25. 00:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

ha valaki mostanság vagy jövőhéten felvesz szoknyát az teljesen normális mivel tavaszi/őszi idő van.

meg ha nem ujjatlan topban és flip-flop papucsban járnak akkor szerintem teljesen jó

2012. febr. 25. 01:14
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Azért, mert ilyenkor is csinosak és nőiesek akarnak lenni.

Bár, sajnos erre nagyon kevés példa van!

De most őszintén, a mai fiúknak már ez is baj? Inkább örülni kellene, hogy vannak még ilyen igazi nőies lányok is, nem?

20/f

2012. febr. 25. 02:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ettől lesz valaki nőies.Télen is lehet csinosan öltözködni.De nem vastag harisnyára gondolok,hanem akikek simán kint van a lába,és szoknyát vagy rövidgatyát hord.
2012. febr. 25. 02:34
 6/14 anonim ***** válasza:

Ja, az más! Az úgy tényleg furcsa! Bár az az igazság, hogy én még nem igazán láttam ilyet. Mármint olyat, hogy valaki télen szoknyában, vastagabb harisnya nélkül legyen.

Amúgy én is úgy gondolom, hogy télen a szoknya mellé melegen kell öltözni(vastag harisnya, csizma).

Ebből látszik, hogy az illető azért tisztában van azzal, hogy milyen évszak van éppen, de mégis csinos!

2012. febr. 25. 02:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Én is felveszem a fari miniszoknyáimat egy vastagabb szép harisnyával és lapostalpú csizmával. Nem szenvedek feltűnési viszketegségben, de hol van előírva, hogy télen nem lehet szoknyát viselni? Sehol.

Szerintem nincs benne semmi rossz...

2012. febr. 25. 10:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Mert szeretem szoknyát hordani. És akkor mi van? Ha alá vastag hari(ka)t veszek fel, nem hiszem, hogy farmerba kevésbé fáznék, mint ahogy nem is fázok. Más véleménye nem érdekel, én sem beszélek bele abba, hogy már hogyan öltözik, én szeretem nőiesen öltözni, feltűnési viszketegségem pedig nincs.
2012. febr. 25. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:
tudjátok,... mi, lányok divatosak vagyunk xD
2012. febr. 25. 15:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Télen minuszban kint van a lábad,az aztán nagyon divatos.
2012. febr. 25. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!