Csajok miért rakják ki télen is a lábukat?
ha valaki mostanság vagy jövőhéten felvesz szoknyát az teljesen normális mivel tavaszi/őszi idő van.
meg ha nem ujjatlan topban és flip-flop papucsban járnak akkor szerintem teljesen jó
Azért, mert ilyenkor is csinosak és nőiesek akarnak lenni.
Bár, sajnos erre nagyon kevés példa van!
De most őszintén, a mai fiúknak már ez is baj? Inkább örülni kellene, hogy vannak még ilyen igazi nőies lányok is, nem?
20/f
Ja, az más! Az úgy tényleg furcsa! Bár az az igazság, hogy én még nem igazán láttam ilyet. Mármint olyat, hogy valaki télen szoknyában, vastagabb harisnya nélkül legyen.
Amúgy én is úgy gondolom, hogy télen a szoknya mellé melegen kell öltözni(vastag harisnya, csizma).
Ebből látszik, hogy az illető azért tisztában van azzal, hogy milyen évszak van éppen, de mégis csinos!
Én is felveszem a fari miniszoknyáimat egy vastagabb szép harisnyával és lapostalpú csizmával. Nem szenvedek feltűnési viszketegségben, de hol van előírva, hogy télen nem lehet szoknyát viselni? Sehol.
Szerintem nincs benne semmi rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!