Változtatni szeretnék az öltözködésemen. De hogyan?
Én a csőfarmernél jobban szeretem az enyhén bővülő fazonú nadrágokat, majdnem mindenkinek jobban áll, és nőiesebb, kevésbé tinilányos.
A cipők terén szinte minden divatos, ami azt jelenti, hogy a kínálat is meglehetősen nagy, így biztosan találsz olyat, ami tetszik. Lehet, hogy erős váltás lenne egy pink platform tűsarkú, de egy szalmatalpú, visszafogottabb színű cipellő kevésbé drasztikus. Persze ez akkorra értendő, amikor már jó idő van. Nem tudom, csizmát akarsz-e még venni erre a rövid időre, de rengeteg szép csizmát lehet látni, lapostalpút, magassarkút, és éksarkúkat is, ami télre szerintem jóval praktikusabb, mint a magas sarkú.
Felsőnek hordhatsz blúzokat, sima hosszúujjú pólókat (van erre normálisabb kifejezés?), hozzá kardigánokat, esetleg blézereket. Utóbbiből ha túl komolynak tűnik a fekete változat, akkor is rendelkezésre áll egy csomó más szín, most igazán dívik pl egy tengerészkék vagy piros blézer. Szerintem kimondottan stílusos, és bármilyen szettet is feldob, még egy sima nadrág-póló összeállítást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!