Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Változtatni szeretnék az...

Változtatni szeretnék az öltözködésemen. De hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzet, hogy mindig is eléggé fiús lány voltam, mert szoknyát utáltam hordani, és mindig a laza, meg a kapucnis göncöket szerettem. Az alakom is olyan gizda volt, de elkezdtem változni. Már nem szeretnék "laza" ruhákat hordani, nem illene rám, ráadásul nemsokára 18 leszek, nem lehetek ugyanolyan, mint gyerekként. Ráadásul már nem érzem jól magam az ilyen ruhákban. Tudnátok képeket linkelni olyan ruhákról, amit hordhatnék, és nem sportos, meg nem fiús?
2012. febr. 22. 23:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Feszes csőfarmer, cicanadrág stb.
2012. febr. 22. 23:46
 2/9 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan kérdeztem. :D
2012. febr. 22. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Komolyan írtam:D Jó a cicanadrág kicsit erős váltás lenne így hirtelen:D De a feszes farmerral mi a bajod? Majdnem minden lány azt hord:)
2012. febr. 22. 23:59
 4/9 A kérdező kommentje:
Aha értem, és felső? Azért nem vagyok lapos, csak eddig valahogy távol állt minden nőies cucc. Szóval felső? És cipő?
2012. febr. 23. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:
csőnaci az télleg jó csajos:) gondolom magas sarkúzni nem akarsz, akkor vagy ilyen kis tipánka félét, vgay deszkás cipőt, ugyan úhy hordjás azok a csajok is akik lányosan öltözködnek, felsőként meg valami jókis felső, ner yorkerbe megtalálsz mindent =)
2012. febr. 23. 06:40
 6/9 anonim ***** válasza:
*new yorker (bocsi^^)
2012. febr. 23. 06:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a csőfarmernél jobban szeretem az enyhén bővülő fazonú nadrágokat, majdnem mindenkinek jobban áll, és nőiesebb, kevésbé tinilányos.

A cipők terén szinte minden divatos, ami azt jelenti, hogy a kínálat is meglehetősen nagy, így biztosan találsz olyat, ami tetszik. Lehet, hogy erős váltás lenne egy pink platform tűsarkú, de egy szalmatalpú, visszafogottabb színű cipellő kevésbé drasztikus. Persze ez akkorra értendő, amikor már jó idő van. Nem tudom, csizmát akarsz-e még venni erre a rövid időre, de rengeteg szép csizmát lehet látni, lapostalpút, magassarkút, és éksarkúkat is, ami télre szerintem jóval praktikusabb, mint a magas sarkú.

Felsőnek hordhatsz blúzokat, sima hosszúujjú pólókat (van erre normálisabb kifejezés?), hozzá kardigánokat, esetleg blézereket. Utóbbiből ha túl komolynak tűnik a fekete változat, akkor is rendelkezésre áll egy csomó más szín, most igazán dívik pl egy tengerészkék vagy piros blézer. Szerintem kimondottan stílusos, és bármilyen szettet is feldob, még egy sima nadrág-póló összeállítást is.

2012. febr. 23. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Függ a testalkatodtól is, hogy milyen ruha illik hozzád nem utolsó sorban.

Nekem az ilyen női ruhák a szívem csücske:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem ezek nagyon bejönnek a lányokon/hölgyeken.

Én is most leszek 18 áprilisban, te nem áprilisban születtél véletlenül? :D

F

2012. febr. 23. 11:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem áprilisban.
2012. febr. 24. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!