Mi a véleményetek erről a ruháról?
Figyelt kérdés
A képen a középső ruhára gondolok. Ugyan ezt a ruhát vajszínűben képzeljétek el :)2012. febr. 22. 17:15
11/16 anonim válasza:
Nekem a 3-as képen a két szélső tetszik. A középső pont nem. Meg a külön linkelt ruha sem.
De ízlés dolga, egyáltalán nem rossz egyik sem, nekem a középső olyan túl 60-as évek, nem tudnám hordani..
12/16 anonim válasza:
A sötétkék a barna övvel nem rossz, de én azt nem venném meg. A másikon a középső gyönyörűséges. :)
14/16 anonim válasza:
Ha a középsőt választod vedd figyelembe, hogy bögyösít az ilyen ráncolás optikailag, míg a sötétkék inkább "lapít". Nekem speciel egyébként inkább az első tetszik, stílusában :)
15/16 clariss válasza:
juuuj nekem mind a négy nagyon tetszik *-* hol lehet ilyet venni ?
16/16 A kérdező kommentje:
Tally Weijl :)
2012. márc. 7. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!