Szeretnék venni/rendelni Ugg csizmát. (Igen, tudom tucat csizma, de nem érdekel) Lenne pár kérdésem, segítenél?
Figyelt kérdés
Nézegettem a honlapon a csizmákat és a méretezésnél meglepődtem. Ugye, amerikai méretezés szerint van, és, ha jól tudom ott a 12-es a "mi" 45-ösünknek felel meg... Felettébb furcsa, nem szoktam hozzá, hogy az én 43-as lábamra gyárt valaki csizmát, sőt még nagyobbra is... (Lehet nem jól tudom, ezért is kéne segítség) Illetve olvasgattam pár hozzászólást, ahol azt mondják, hogy az alapvető lábméretüktől egy számmal kisebbet kell venni az Ugg-ból. Ez tényleg így van? Még akkor is, ha vastag zoknit veszek hozzá, vagy betűröm a farmerem szárát? A méretezéssel vannak problémáim, nem szeretném, hogy nagy vagy kicsi legyen rám, mert rendelni szeretném. Magyarországon melyik városban találok üzletet, esetleg, ha mégsem a rendelés mellett döntenék? Ui: Nem azért szeretnék ilyet, mert mindenki ilyenben rohangál, hanem mert lapos talpú, egyszerű, meleg, és ár érték arányban sem tűnik rossznak.2012. febr. 18. 19:27
1/2 anonim válasza:
menj el egy c&a-ba, ott még van mindenféle színű és méretű, sőt, le is vannak értékelve. ezt láttam tegnap, de szerintem akármelyik ruhaboltban találsz. nem kell mindenképp rendelni.:)
2/2 anonim válasza:
Mennyibe kerul, mert engem is erdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!