Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik oldalról érdemes...

Melyik oldalról érdemes rendelni ruhát?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik oldalról érdemes rendelni ruhát?Mondjuk ahonnan ti is rendeltetek már. Én azért nem merek, mert ha kicsi rám akkor nem tudnám kicseréltetni.:S De légyszi valami olyasmi oldalt mutassatok ahol ilyet tudok rendelni: [link]
2012. febr. 17. 23:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem az asos.com a kedvencem.

Egyébként kicserélik a ruhát így is, a pénzt visszaadják, de a visszapostázás költségét is neked kell kifizetned.

2012. febr. 18. 00:06
 2/4 anonim ***** válasza:

H&M-ről szoktam rendelni, teljesen rendben van.

Off: első válaszoló, Asos.com-nál mennyi a postaköltség?

2012. febr. 18. 00:36
 3/4 anonim ***** válasza:

A standard szállítás (kb. és maximum 1-2 hét) 6 euró, az express azt hiszem 12 euró és 2 nap, de azt nem szoktam igénybe venni, úgyhogy nem biztos, hogy jól emlékszem. :)

Ja, és ha szerettek sminket és kozmetikumot is rendelni, akkor a hqhair.com-ot ajánlom, mert nincs postaköltség! :)

2012. febr. 18. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Imádlak! :D
2012. febr. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!