Hullámos, össze-vissza álló, kb. vál fölöttig érő a hajam. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Mindig csak összefogom, de így nagyon semmilyen..Ráadásul össze-vissza kilógnak a hajszálaim..segítsetek :/2012. febr. 18. 12:18
1/5 Vanessza Gyuris válasza:
Szerintem menny el egy fodrászhoz ők mindik tudnak ilyenek ben segiteni egy kérdés van fufrud?
2/5 A kérdező kommentje:
nincsen..
2012. febr. 18. 12:40
3/5 Vanessza Gyuris válasza:
Akkor szerintem csináltass, és kérdezd meg a fodrászodat, hogy mijen hajkondiniciálót javasolna, hogy ne göndör legyen a hajad hanem egyenes!!!Ja és ha elmentél fodrászhoz,és meg csináltattad akkor nehogy össze kösd mert akkor szinte fölöslegesen mentél el!!!!Még egy tanács vegyél egy hajvasalót talán akkor sikerülnifog hogy minden nap egyenes legyen!!
4/5 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a hejzet, nincs fufrum és össze viszza áll.
Én kétnaponta vasalom de már unom ugyhogy én is elfogok menni vamikor fodrászhoz.
5/5 Vanessza Gyuris válasza:
Küldjetek magatokról egy képet, talán ugy jobbban tudok segíteni!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!