Hogy oldjárok meg ha két harisnyát vesztek egymásra?
Figyelt kérdés
Két vsatagat vagy egy vékony egy vatsagat?
13/L
2012. febr. 16. 08:03
1/6 A kérdező kommentje:
jaj vastagat :S
2012. febr. 16. 08:03
2/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire van hideg és veszek-e felé nadrágot. Ha van fölötte nadrág és csak az utcára megyek, és nem pl hóban játszani, lapátolni, akkor egy vékony és egy vastag, ha meg hóba megyek, vagy szoknya van rajtam, akkor két vastagat
3/6 A kérdező kommentje:
Szoknyához gondoltam. :) A vékony az nejlon vagy pamut?
2012. febr. 16. 08:23
4/6 anonim válasza:
Sosem veszek két harisnyát. Egyet veszek, de az nagyon vastag. :) Lehet kapni 100denes harisnyát (talán még több deneset is), azok nagyon jók - bár ennyire hidegben azért lehet hogy kevés.
Viszont lehvan olyan is, ami belülről ki van bélelve. Melegebb, mint egy átlagos nadrág, kívülről mégis olyan, mintha egyszerű vastag harisnya lenne. Sajnos nem tudom, hol lehet kapni, mert én nagykerben vásároltam. :S
5/6 anonim válasza:
Én 2 egyformán vastagat szoktam, az már eléggé meleg.
6/6 anonim válasza:
Könnyen.Először felhúzom az egyiket, utána a másikat. Én 2 nejlont szeretek gyakran húzni, mert így eltakarja a szőrös lábam és harisnyaimádó vagyok, tehát dupla harisnya dupla öröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!