Mennyire csini most tavaszra ha szoknyához két eltérő színű harisnyát húzok egymásra?
Figyelt kérdés
Esetleg fekete necchatású alá még egy nejlont is lehet?
színkombinációkat is írhattok!
2011. márc. 16. 17:37
1/2 anonim válasza:
csinos nem lesz ez így sose. :D
divatos esetleg, bár évek óta nem követem, mert se pénzem, se idegem a mai divattal foglalkozni. :D De amennyi hülyeséget a mai "gyerekek" magukra aggatnak, felőlem aztán...
A neccharisnya elég közönséges, semmiképp ne suliba hordd, ha meg már nem suliba jársz, inkább mondj le az egészről. :D
2/2 anonim válasza:
Én szoktam két eltérő színű harisnyát egymásra húzni. egyszerű, prózai oka van: egy harisnyában fázom, és nem nagyon akad két egyforma színű.
Sima nejlon mindegyik, és fel se tűnik a környezetnek, ha két egymáshoz közeli színt választasz.
A kedvencem most amikor egy sárgát meg egy zöldet húzok egymásra. De a sárga meg a kék is meg együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!