Magas derekú, szűk szoknyához milyen felső illik? Munkahelyi ebédre megyek holnap.
Figyelt kérdés
2009. jún. 4. 10:37
1/8 anonim válasza:
Hello! én egy rovid ujju, szukebb fehér bluzt vennék fel hozzà, egy elol kivàgott magassarkuval, és csak egy elegàns, vékony karoràt hordanék " ékszer" gyanànt :)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi! én is ilyesmire gondoltam, de nem tudtam, jó-e.
2009. jún. 4. 10:45
3/8 anonim válasza:
jo-jo, nekem is igy tetszene, amit az elsö irt... elegans, decens, csinos, nöies, mi kell meg?
4/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Na ez szuper, ha így öltözöl fel nagyon csini leszel!
A képekre gondolok :) .
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, aranyosak vagytok!
2009. jún. 4. 19:15
8/8 anonim válasza:
sztem tök jó lenne egy ien fehete bársony, selyem felső, ami ien ujjatlan éss kicsit bőő. mert ha mindenkető szük az nem oan jó, ha mindkető bő az sem jóó, szval sztem íígy tökjó lenne:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!