Fekete szoknyához, melyen aranyszínű minta van, milyen színű felső találna?
Figyelt kérdés
Kaptam ajándékba egy fekete szoknyát, amin aranyszínű minta van, és nem tudom, hogy feketén kívül milyen színű felsővel hordhatnám... ha van ötletetek, írjatok. :) Köszi!2011. júl. 13. 17:32
1/6 anonim válasza:
Arany,fehér,bézs ,rozsda,vagy fahéj színekkel szerintem jól mutatna! :))
2/6 anonim válasza:
arany, barack, citrom, narancs, piros
3/6 anonim válasza:
ILLENE, és a fekete-fehér közötti minden árnyalat, az arany, a sötétebb vörösek.
5/6 anonim válasza:
Szia,szerintem egy fekete felső,amin arany felirat(minta) van,az is jó lehet,de ne csak feketét mondják,további szín ami illene hozzá szerintem:
arany,citromsárga,bézs
6/6 anonim válasza:
Ha van arany felsőd akkor az tuti. Ha nincs akkor egy fakultabb sárgát(mármint nem azt az élénket ami szinte világít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!