Pánt nélküli melltartó kis mellre? Tippek, hogy hol lehetne venni?
Figyelt kérdés
Eléggé kicsi (de formás) a mellem, méretet nem tudok írni, mert a boltokban is ránézésre próbálok, de igazából ilyen 70/75A-s (van 70B-s is, márkától függően). Olyan pánt nélküli melltartót keresek, ami eléggé push-up, próbáltam a women's secret-ben és az intimissimiben, de mindkettőben úgy állt, mintha ilyen kis csúnya csúcsos lenne a cicim:D olyasmi kéne ami kerekké formálja, mint egy sima pántos melltartó, vagy legalább annyira ki van tömve, hogy felnyomjon és ne fedjen el teljesen...Tezenisben és h&m-ben is néztem, de azokban sincs semmi anyag, ami kikerekítene...)Nem muszáj márkás, akár kínaiban is vennék, ha találnék végre szépet!! Köszi!2012. febr. 15. 12:37
2/3 A kérdező kommentje:
igen, nekem is ez volt az utolsó ötletem...csak gondoltam feleslegesen nem utazom ki, megkérdezem, hátha valakinek van onnan egy jó darabja:)
2012. febr. 15. 13:02
3/3 anonim válasza:
Óh, gyere hozzám, nekem fehérnemű üzletem van! :)) Egyébként a Pierre Cardin pánt nélküli melltartói szerintem megfelelnének neked, ennek is utánanézhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!