SOS! Mekkora melltartó kéne?
13éves,164cm,52kg vagyok !
mellallatt: 77cm .. kozepen: 87cm
idáig topokat, sport melltartot hordtam. az osszes osztálytársamnak van már melltartoja, még annak is aki "elöldeszka,hátulléc"
nekem is kéne már melltartót hordanom?! ha igen akkor mekkora kéne? :D
Itt megnézheted a saját méreted. A mell alatti körfogat egyébként a szám, neked kb. 75, vagy 80-as, a mell körfogat mérete pedig a kosár méret. Próba nagyon fontos, ne hagyd, hogy 75B-t adjanak automatikusan:) Lehet, hogy ez a méreted, de lényeg, hogy körbe kényelmes, de viszonylag szoroslegyen, a kosár pedig sehol ne nyomjon, oldalt ne buggyanjon ki a melled, stb.
Vehetsz melltartót, de nem olyan fontos. Nekem volt olyan osztálytársam, aki még tizedikben is sportmelltartót hordott. Azt mondta, kényelmetlen a merevítős, minek kínozza magát?
Az a lényeg, hogy ha melltartót veszel, akkor feltétlen olyan boltban tedd, ahol felpróbálhatod. A jó melltartót onnan ismered fel, hogy tökéletesen áll, tökéletes formájú benne a melled (mérettől függetlenül), és sehol nem szorít, nem vág. Bátran próbálj fel többet is!
Előző vagyok:
Szerintem nyugodtan hordhatsz te is, hisz elég nagyok már. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!