Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerinted jól öltözik, divatos...

Szerinted jól öltözik, divatos Kristen Stewart?

Figyelt kérdés

[link]

Lányok ti öltöznétek így hétköznap? (tornacipő, farmer, póló, kapucnis pulcsi stb)

Fiúk nektek tetszenek az ilyen lányok?

Kort is írhattok :)

2012. febr. 14. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem abszolút nem, én nem öltöznék így, csak akkor, ha egész nap vásárolnék vagy ha csak a kisboltba ugranék le :D De ilyen helyekre sem öltözöm így, mert nincsenek ilyen cuccaim.

19L

2012. febr. 14. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik a stílusa. Én is hasonlóan öltözködöm. Persze ha kell akkor azért nem tornacipőben jelenek meg. Tudok én nőies is lenni.:)
2012. febr. 14. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem abszolút nem tetszik fiúként az öltözködése. Amikor szépen kicsípi magát, és elegánsabban van, akkor szexi, mert látszanak a lábai, és a válla is. Viszont mikor hétköznapi, akkor nem tetszenek a felsői, és a gatyái is lehetnének inkább csípőfazonúak (alsónemű ne lógjon ki!)
2012. febr. 15. 11:15
 4/6 christi válasza:
én is így öltözködök! és szerintem jó a stílusa!!!!!
2012. márc. 18. 17:07
 5/6 anonim válasza:

Nekem nem tetszik a stílusa. Lehetne nőiesebb. Értem én, hogy nem szereti a magassarkút (én sem, bár én inkább a magasságom miatt, mert hogy így is nagyon magas vagyok, nem akarok rátenni még egy lapáttal), de azért megpróbálhatna egy picit nőies lenni. Mindig meglepődöm, amikor azt olvasom róla, hogy a "szexi színésznő", mert egyrészt én nem tartom szexinek a tornacipőt és a farmer póló párosítást, másrészt mert színésznőnek sem tartom őt( de ez most nem tartozik ide). Oké, ez így nem igaz. Lehet egy lány szexi úgy is, ha sportosan öltözködik, de Kristen nekem igénytelennek tűnik. A haja mindig csimbókokban áll, s a legtöbb ruhája olyan, mintha turkálta volna...

Az alkalmi megjelenésein valóban ki van csípve, de azt nem bírom felfogni, hogy miért vesz fel állandóan extra mini ruhát, mikor annyira jó lábai azért nincsenek. Meg ha rühelli a magassarkút, akkor miért nem vesz fel nadrágot inkább? Ahhoz nem kell a 20 centis sarkú cipő, hogy jól mutasson, és talán magabiztosabb is lenne benne.. Mindegy, az ő dolga.Hogy válaszoljak a kérdésedre, én nem öltöznék így.

22L

2012. ápr. 13. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem marha jó :D Annyira erőteljes a kisugárzása, látszik, hogy tökéletesen illik hozzá, amiket felvesz. Én sosem vennék fel ilyen cuccokat utcára, de ha Kristen lennék én is így öltözködnék :D Teljesen egyszerű, kényelmes ruhák, mégis nagyon szexi. Persze ha nem tudnánk ki ő és szembe jönne az utcán, tök igénytelennek tartanánk. De valószínűleg nem akar a nap 24 órájában tip-topp lenni, mint aki fotózásra kész. Szerintem az alakja is nagyon szép, jól állnak neki a ruhák is, amiket ráadnak, de valahogy sokkal inkább Kristenes a paparazzi-képeken. Na jó, a Joan-os fekete haja nagyon igénytelen volt, de az csak a filmszerep kedvéért volt :)
2012. máj. 23. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!