Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik boltban lehet normális...

Melyik boltban lehet normális farmert venni Pesten?

Figyelt kérdés

Azért problémás ez nekem, mivel vásárlás terén elég türelmetlen tudok lenni és nincs kedvem 20 boltot végigjárni egy-két farmerért. Általában olyan helyeken nézelődöm, hogy New Yorker, C&A, H&M. Itt egész jók vannak tűrhető áron, viszont a szabásuktól egyszerűen a frász kerülget.

Legutóbb amibe belefutottam, amit kb. pálcikavastagság-lábú és nagy fenekű-csípőjű nőkre terveztek... De az összes kb olyan volt. Jó nyilván néhány emg színre-fazonra nem tetszett de na.

Magamról: átlagos testalkat (kb 170 cm, nincs rajtam felesleg, de a csontjaim sem zörögnek), a combjaim kicsit husibbak (nem tudok onnan fogyni...)

Melyik boltokba lenne szerintetek érdemes benézem, ahol egy (a fentebb jellemzett módon) ÁTLAGOS testalkatú nő találhat magának elfogadható áron, max 10-12 ezer forintért (több tízezret nem dobok ki egy márkáért...) jó farmernacikat?

Köszi a válaszokat előre is.

2012. febr. 13. 15:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
na éppen ez az én bajom is !!!!!!!!!!! XDXD Már ketten keressük a választ XD
2012. febr. 13. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Akkor pacsizhatunk... De ez tényleg idegesítő. :S
2012. febr. 13. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Orsay esetleg?

Vagy nézz trapéz szárút, már jönnek vissza.

2012. febr. 13. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a trapézfarmert, főleg csizmához nem lehet felvenni. Vagy egyenes, vagy kicsit szűkebb szárú farmert keresgélek.
2012. febr. 13. 20:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Thomas. Sajna nekik is szűnnek meg boltjaik, de a Westendben pl. megvolt még legutóbb.
2012. febr. 15. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Jennyfer, Orsay, Tesco(most nem viccelek, alapdarabok jó áron vannak), Takko.
2012. febr. 16. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!