Melyik boltban lehet normális farmert venni Pesten?
Azért problémás ez nekem, mivel vásárlás terén elég türelmetlen tudok lenni és nincs kedvem 20 boltot végigjárni egy-két farmerért. Általában olyan helyeken nézelődöm, hogy New Yorker, C&A, H&M. Itt egész jók vannak tűrhető áron, viszont a szabásuktól egyszerűen a frász kerülget.
Legutóbb amibe belefutottam, amit kb. pálcikavastagság-lábú és nagy fenekű-csípőjű nőkre terveztek... De az összes kb olyan volt. Jó nyilván néhány emg színre-fazonra nem tetszett de na.
Magamról: átlagos testalkat (kb 170 cm, nincs rajtam felesleg, de a csontjaim sem zörögnek), a combjaim kicsit husibbak (nem tudok onnan fogyni...)
Melyik boltokba lenne szerintetek érdemes benézem, ahol egy (a fentebb jellemzett módon) ÁTLAGOS testalkatú nő találhat magának elfogadható áron, max 10-12 ezer forintért (több tízezret nem dobok ki egy márkáért...) jó farmernacikat?
Köszi a válaszokat előre is.
Orsay esetleg?
Vagy nézz trapéz szárút, már jönnek vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!