Ti milyen ruhákba szoktatok járni?
Figyelt kérdés
Csak úgy kérdezem. Kíváncsi vagyok, hogy túl nyomi- e a ruhatáram a tieitekhez képest:D2012. febr. 12. 19:34
1/5 anonim válasza:
ilyen hidegbe veszek fel harisnyát vagy cicagatyát csőfarmer alá, vastag zokni, hosszúszárú (térdig érő) csizma! Hosszujjú póló, vastag pulóver (kötöttet soha nen veszek fel azt nem szeretem) És rá a kabát:)
2/5 anonim válasza:
Mostanában, tehát télen többnyire vastag harisnya vastag szoknyával és hozzá illő pulcsival. Vagy egy vastag egyrészes ruha a vastag harisnyához. Ritkán vastag cicanadrág és vastag pulcsi. Magassarkú csizma.
Kabát az nem hosszú, tehát a fenekemet azt nem takarja le, de vastag és egyben csinos.
3/5 anonim válasza:
harisnya, csőnaci, póló meg egy meleg pulcsi. Van csizmám de nem szeretem :( úgyhogy csak edzőcipő :D
4/5 anonim válasza:
harisnya, vastag leggings,legalább 4 zokni, csőnadrág, 3 pulcsi, kardigán, szövetkabát, sapka, sál, kesztyű, bokacsizma. nem szeretem a magasszárú csizmákat.
5/5 anonim válasza:
Szia
Mivel elég fázós vagyok, így egy néha két cicanadrág, vagy harisnya és cicanadrág.
Ilyen hidegben mint most főleg nadrág. Szoknyát is szoktam hordani, szeretem is, de most nem..
Fent 1 vagy 2 pulcsi.
Sajnos ennyi göncben nem mindig tudok kimondottan nőies lenni, de inkább mint megfagyni:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!