Honnan vegyek női zakót?
Figyelt kérdés
Nem túl drágán szeretnék néhány zakót venni. A New Yorker-ben láttam egy 3/4-es ujjú hosszú fekete zakót, azonnal bele is szerettem, csak majdnem 10e ft-ba kerül. :S
Szóval a kérdéseim:
- Milyen árakra számítsak?
- Milyen boltba érdemes benézni?
22/L
2012. febr. 12. 19:27
1/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne :) nekem fekete szinben kellene, olyan testhez simulosabb fazonu :D
2/3 anonim válasza:
Blézer néven keresd, és nézz be az orsayba.
3/3 anonim válasza:
Én ajánlom a turkálókat, főleg a kilós turikat. Pár száz forintból vehetsz nagyon jól kinéző, divatos blézereket/zakókat, ráadásul azok szembe se jönnek az utcán veled...
A boltokban 5000 forint alatt biztos, hogy nem fogsz találni. Amúgy most árulnak a Pull and Bearben, Zarában mindig van, Bershkában is talán, ugye amit te is mondtál, New Yorker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!